עבור לתוכן

רוצה להרכיב מפרט ב4,000 ש''ח כולל מעבד כפול ליבה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בפורום PC Arnea אמרו לי שהעמבד שלי לא משתלם והיה כדאי לי לקחת מעבד 64 ביט שקניתי את המחשב,ושהוא פחות טוב למשחקים (הרבה פחות טוב)

• תגובות 54
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא באמת פחות טוב במשחקים אבל לא בהפרש גבוהה . כמו כן אתה אמרת שקודם כל חשוב לך יכולת העיבוד שלך בגרפיקה בה המעבד שיש לך מצויין ... אז באמת חבל, או שתיקנה מה שכבר אמרת בהתחלה או שפשוט תישאר עם המפרט הנוכחי .

פורסם

בפורום PC Arnea אמרו לי שהעמבד שלי לא משתלם והיה כדאי לי לקחת מעבד 64 ביט שקניתי את המחשב,ושהוא פחות טוב למשחקים (הרבה פחות טוב)

אבל כבר קנית את המחשב, וזה לגמרי בזבוז לשדרג חלק זמן קצר אחרי שקנית אותו

פורסם
  • מחבר

אז אני לא צריך מעבד חדש! יופי! עכשיו כדאי להישאר עם הלוח אם MSI 915P combo-F או להלחליף אותו ללוח אם עם nForce 4 ultra,והאם זה ממש ישנה לי הבדל בביצועים? שימו לב! שניהם תומכים ב-PCIE

פורסם

קנה כרטיס מסך יותר חזק

זיכרון

ותשמור כסף לשידרוג הבא!

פורסם
  • מחבר

אני יודע,אבל האם כדאי לשמור על הלוח אם שיש לי כרגע או לקנות אחד עם נפורס 4 אולטרה? (כתוב למעלה מה הלוח שלי)

פורסם

שמור על הלוח אם הנוכחי , ושדרג כמו שאמרו לך ,כרטיס מסך זיכרון או כרטיס קשיח . לפי דעתי באמת כדאי שתקנה את הכרטיס מסך שרצית מקודם (x800gt).

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני יכול לקחת משהו הרבה יותר חזק מX800GT אם אני לא קונה מעבד ולוח אם.

פורסם

7800GT. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני יכול להכניס עכשיו גם 7800GTX! עכשיו מה עדיף? של Leadtek או Albetron

פורסם

מממ לא נראה לי שיש ממש הבדל ( אם אני טועה תתקנו אותי ) אבל אני תמיד הולך על Leadtek

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה,עכשיו כל מה שיש לי לעשות זה לעבוד בשביל הכסף,ושארוויח אותו אקנה (הבוס הבטיח לי 4000 ש''ח)

פורסם

בישביל 7800 אתה צריך ספק רציני

פורסם
  • מחבר

FSB 350W LGA775 24pin SATA 12cm יספיק?

פורסם

הספק לא יספיק.וגם אל תיקח GTX

GT "מספיק".

ספק-משהו של ENERMAX לפחות 420 וואט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים