פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים ][ U S A lR ][/\][, סלח לי אבל אתה ממש מטומטם הרווחת עכשיו את האזהרה הראשונה שלך. הודעות כאלו לא מקובלות כאן.
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים ואתה מתכוון להפעיל אותם על 123 דציבל ליותר מ-2 שניות?האוזן האנושית מסוגלת בכלל לעמוד ב123 דציבל? :s05:אם אני זוכר נכון ראיתי פעם כתבה שטענה שרמת רעש ממוצעת במועדון היא 100 דציבל
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר אני לא מאמין שהוא מחזיק 1600rmsוגם לא 1200http://www.fullcompass.com/Products/pages/SKU--36555/אני יגיד לך תאמת אי אפשר להיות בחדר שהוא מעל רבע עוצמה אה ככה שאני לא לוקח סיכון למה ברבע עוצמה זזים לי כל הדברים בבית!
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אני משער את התשובה -ככההערה- אם אתה ממש לא אוהב לרות כסף אצלך אז למה שפשוט לא תתרום אותו לאגודות אני מציעhttp://www.naomi.org.il/index2.asp
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר אם כך, למה קנית ציוד יותר מדי חזק שממילא לא תוכל לנצל בקושי רבע ממנו?אז פה הנקודה מכיוון שאני מחפש עוצמה מסויימת קניתי אותם ככה שאני מכוון איך שמתאים לי לשמוע אם לדוגמה ההיתי קונה סאב 8 אינצ' שמוצי 200 ואט ואני לא מרוצה ממה שהוא נותן אין לי תאפשרות להוסיף לו עוצמה לעומת הציוד שקניתי אני יכול לווסת אותו למה שמיתחשק לי וחוץ מזה אני לא יודע אם אתה מכיר תהרגשה של KIK בלב באולמות או במועדונים שיש מוזיקה מרגישים באיזור החזה מכות KIK מהבאסים אני אוהב אותה בגלל זה קניתי את זה
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אני מכיר את זה.. טוב, אחרי הכל אני מבין אותך, למרות שבכל זאת אפשר היה להתפשר על משהו באמצע.אגב, אתה תמיד יכול להשכיר את הציוד הזה לאנשים אחרים, משום שהוא ציוד מעולה.כמה עלה כל דבר?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר אני מכיר את זה.. טוב, אחרי הכל אני מבין אותך, למרות שבכל זאת אפשר היה להתפשר על משהו באמצע.אגב, אתה תמיד יכול להשכיר את הציוד הזה לאנשים אחרים, משום שהוא ציוד מעולה.כמה עלה כל דבר?סאב 6000כל יחידה של דנון עלתה לי 3600 כפול שתיים 7200מיקסר 2000 ועוד מיקסר יחידה שמכוונת בין מחשב עוצמת סאב ומקשרת בין המיקסר הראשון של הדנונים למגבר עלה לי 1000מגבר 30002 רמקולים כל אחד 4500 ביחד 9000 שניהםוחדר אקוסטי 22000 כולל 4 רובוסקאנים (תאורה של מועדונים) החדר רק בשבוע הבא מתחילים לעבוד עליו אני יביא תמונות מהפרוייקט הזה
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים כמה עלה לך כל רובוסקאן? לדעתי זה קצת מיותר 4 רובוסקאנים לחדר בסדר גודל כזה.אם כבר אנחנו נמצאים בחלק של דברים די מיותרים..אתה מתכנן לקנות לייזר?סתם טיפ - תקנה איזה גשר טוב בנוסף לפליקר+לייזר+מכונת עשן+הרובוסקאנים שקנית+שאר הציוד(המגבר/מיקסר וכו') ותתחיל לעשות מסיבות במועדונים(בהנחה שאתה מוצלח כ-DJ, גם אם לא, תעשה קורס[שעולה כ-6K] לדיג'יים)
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים סוס אחי..!אתה יודע לתקלט? אם כן חובה שלך לתקלט איפשהו..באמת זה ציוד טוב חבל שהוא ישב לך רק בחדר ולא ינוצל כמו שצריך.תתחדש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.