עבור לתוכן

שאלה בקשר למצלמה של סוני

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות מצלמה חדשה של סוני וראיתי את המצלמה הזאת

http://www.isfar.co.il/sony/product.asp?family_id=12&catalog_id=36&id=670

האם שווה לקנות אותה והאם האיכות טובה וזה שיש לה מסך גדול זה יכול לפגוע באיכות ?

תודה לעוזרים :)

פורסם

נראית מצלמה פצצה, יש לה אחלה נתונים, הדבר היחידי שלא ממש הבנתי זה " X12 Smart Zoom " , אבל זה לא ממש אמור לשנות לך, זום אופטי X3 יתאים לך אם אתה לא רוצה מצלמת סופר זום. בקשר למסך, ככל שהוא יותר גדול זה יותר טוב ככה שזה לא פוגע לך באיכות, אלא מוסיף לנוחות שלך.

תתחדש ;D

פורסם
  • מחבר

תודה אחי נראה לי שאני יקנה אותה גם אני לא הבנתי מזה הזום הזה

פורסם

זה בטח איזו מערכת ש'כאילו' משלבת את הזום הדיגיטלי עם האופטי ו'כאילו' לא פוגע באיכות עד גבול מסוים, הרי בשילוש של האופטי והדיגיטלי אתה מקבל זום X18 וכנראה המערכת הזאת עובדת עד הגבול של ה X12, זאת לפחות ההשערה שלי בקשר לזה, אין לי מושג לגבי מה זה באמת, אבל אני בטוח שבהמשך היום מישהו שכן יודע יסביר לנו P:

פורסם

מה התקציב והדרישות שלך ?

כי במחיר שרשום שם אפשר לקנות מצלמות הרבה יותר טובות :o

פורסם

היא לא שווה מחיר כזה או שאולי אפשר להשיג ביותר זול

מה שבטוח היא לא מתקרבת אפילו לטווח של 3500

אולי 2000 בלחץ

פורסם

היא עולה 3500 שקל?!!?!?!!??!!? :o

לא הסתכלתי על המחיר שלה אפילו, במחיר הזה אפשר להביא מצלמות פי 5 יותר טובות :screwy:

פורסם
  • מחבר

תגידו כמה היא שווה ?בערך כי אני רוצה לנסות לקנות אותה במכירה פומבית כי יש לי מצלמה טובה פשוט חשבתי לנסות לקנות את זאת ביותר זול

פורסם

בתקציב כזה אתה יכול לקנות מצלמה יותר טובה..

פורסם
  • מחבר

בתקציב כזה אתה יכול לקנות מצלמה יותר טובה..

אני יודע אבל אני רוצה לקנות במכירה פומבית אז כמה היא שווה לדעתכם כי כמו שכתבתי יש לי מצלמה אבל אני רוצה לנסות לקנות את המצלמה הזאת ביותר זול
פורסם

מה יש לך עכשיו?

ולמה "נדבקת" למצלמה הספציפית הזו? וכמה אתה מוכן להשקיע?

סה"כ "להוציא" מצלמה במחיר נמוך מאד לא תוציא, מקסימום תחסוך 50-100 שקל מהמחיר הנמוך ביותר ברשת ::) תרבות הפומביות בארץ לא משהו... :-X

פורסם

אז כמה היא שווה לדעתכם כי כמו שכתבתי יש לי מצלמה אבל אני רוצה לנסות לקנות את המצלמה הזאת ביותר זול

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=31795

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות KONICA MINOLTA Z3/Z5 או canon s60 או בעצם לקנות מצלמה פשוטה כמו ה-CANON A510.

פורסם
  • מחבר

יש לי מצלמה של כנון ולא ולפני כמה זמן קניתי לאח שלי מצלמה של 2 מגה פיקסל של סוני והיא מצלמה מעולה וגם מה שטוב בה זה שמצלמים תמונה אז לא צריך לחכות הרבה בשביל לצלם תמונה אחרת בגלל זה אני רוצה את הסוני

פורסם

זה לא רק בסוני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים