פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים הדגם:1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtremeרציתי לדעת אם הזיכרונות האלו הם טובים ל OC ולפי מה שהבנתי הם עובדים במתח גבוה אז השאלה שלי אם הם עובדים רק במתח גבוה שזה 3.2V או שהם יכולים לעבוד במהירות DEFAULT במתח של 2.7V?.הלוח שיהיה לי הוא DFI LANPART NF4 ULRTA-D עם מעבד 3000 VENICE STEPPING E6תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים הם טובים בoc רק שהם במתח גבוה...אבל אין להם שום בעיה לעבוד רגיל במתח 2.7....אבל אין לך מה לדאוג...הלוח-אם שלך נותן עד 4V...
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אני לא רואה טעם לקחת את הדגם הספציפיבמיוחד בזמן שיש OCZ Platinum Rev.2 באיזור המחיר שלהםו Mushkin Black Level 550MHz במחיר דומהשניהם TCCD / TCC5 עם PCB של BrainPower ויגיעו יותר רחוק מה BH-5
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אני לא רואה טעם לקחת את הדגם הספציפיבמיוחד בזמן שיש OCZ Platinum Rev.2 באיזור המחיר שלהםו Mushkin Black Level 550MHz במחיר דומהשניהם TCCD / TCC5 עם PCB של BrainPower ויגיעו יותר רחוק מה BH-5הדגם שאני ציינתי הוא לא עם זיכרונות TCCD? תבין אני לא קונה את הזכרונות מחנות רגילה כמו פנדה או נועה אני מזמין את זה מיבואנים במחיר עלות וזה מה שיש לו והדגם הספציפי שאנ ציינתי מקודם עולה לי פלוס מינוס אלף.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים הדגם שאני ציינתי הוא לא עם זיכרונות TCCD? תבין אני לא קונה את הזכרונות מחנות רגילה כמו פנדה או נועה אני מזמין את זה מיבואנים במחיר עלות וזה מה שיש לו והדגם הספציפי שאנ ציינתי מקודם עולה לי פלוס מינוס אלף. הזיכרנות הנל הם bh5 והשאלה היא מה אתה מחפש לישבור שיאים או לעבוד על תיזמונים הדוקים כמובן שצריך להביא להם מתח של 3.3 בשביל מה שהם מבטיחים אבל אפשר להגיע איתם בכיף ליותר עם 3.5 או 3.8 הם בנויים לזה ומסוגלים לעבוד הבעיה היחידה היא שצריך קירור אקטיבי עליהם(מאוור) הם אחלה זיכרונות לחבר שלי יש אותם תהנה
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אין לי קירור אקטיבי לזכרונות הקירור היחידי שיהיה להם זה הצלעות שהם באים איתם ואולי זרימת אווריה קצת מה XP-120 שיש לי.אז אם אין לי קירור אקטיבי אתה לא ממליץ אליהם? ולגבי תיזמונים איך הם ?עריכה: יש גם את הקיט הזה מה אתם אומצרים עליו כי אישית לא שמעתי עליו כלום וכתוב שהוא 433MHZ ולא 4001G (512Mbx2) KIT GOLD GOLD GAMER EXTREME
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אל תקנה את הVX אלא אם כן אתה קונה מחנות טוב ואיכותית לזיכרונות האלו יש נטיה למות בגלל המתחים המאוד גבוהים
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים הדגם שאני ציינתי הוא לא עם זיכרונות TCCD? תבין אני לא קונה את הזכרונות מחנות רגילה כמו פנדה או נועה אני מזמין את זה מיבואנים במחיר עלות וזה מה שיש לו והדגם הספציפי שאנ ציינתי מקודם עולה לי פלוס מינוס אלף.ה VX הם UTT BH-5הם מתאפיינים בזה שהם מגיעים לבאסים בינוניים (260 = 520MHz DDR) בתזמונים הדוקים (2-2-2-5 ולפעמים גם 1.5-2-2-5) עם הרבה מתח (3.1V הם רק מתעוררים, ומגיעים לשיא ב 3.5V)ה TCCD / TCC5 מתאפיינים בזה שהם מגיעים לבאסים גבוהים (300 ומעלה גם = 600MHz DDR) בתזמונים משוחררים (3-4-4 בבאסים כאלה) עם מעט מתח (לא יותר מ 2.9V בד"כ)
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר יש OCZ אחר חוץ מה OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2אגב יש את ה REV3 של אותו קיט הוא יותר זול נראה לי מה ההבדל בינו לבין הREV2 ?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אין Rev 3 ל Platinumיש ל Platinum Rev.2 גירסה 1.1 שזה לא משנה הרבה (צ'יפים עברו מ TCCD ל TCC5)Rev3 יש ל Gold Edition PC3700 EL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.