פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים המוצר עוד לא הגיע לחנויות וכבר ביקורת!!! הביקורת הוא על הסט החדש שכולל תעכבר ותמקלדת החדשים של Logitech. http://reviews.pimprig.com/input_devices/logitech_cordless_desktop_mx_3000.php פשוט נהדר! תהנווו.... Logitech Cordless Desktop® MX 3000 Laser
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר העכבר הזה לא בנוי למישחקים הוא בעיקר נוח מאוד ויוקרתי! הוא בעצם אחיו של MX1000. הG5 מיועד למישחקים. למי שלא יודע: Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse Logitech® G5 Laser Mouse
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים רק שבסט הזה זה לא MX610 אלא MX600...לייזר גם כן, אבל אין לו את הבקר של ה"עכבר חכם". כלומר הוא לא יגיד לך מתי יש לך הודעות דואר חדשות, מתי מישהו שולח לך הודעה ב-ICQ והוא לא יכין לך קפה.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים רק שבסט הזה זה לא MX610 אלא MX600... לייזר גם כן, אבל אין לו את הבקר של ה"עכבר חכם". כלומר הוא לא יגיד לך מתי יש לך הודעות דואר חדשות, מתי מישהו שולח לך הודעה ב-ICQ והוא לא יכין לך קפה. lol
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר וואלה לא שמתי לב לזה.עכשיו ראיתי באמת נעלמו לו 2 לדים/מנורות האלו. אני לא הבנתי תטריק הזה של לוג'יטק מה הם בדיוק מנסים לקמבן פה?!הטריק הזה לא יעבוד להם אני לא מבין למה הם הורידו את אופציית ה"עכבר החכם"? זה פשוט לא טוב שהם השיקו עכבר תואם(MX600) לMX610 ורק הורידו לו את האופצייה הנ"ל. פשוט לא מובן מה זה יתן להם ברור שזה לא יתרון?!עדיף כבר ליקנות תעכבר בניפרד ותמקלדת בניפרד.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תגיד לי, אתה באמת לא מבין?מה דעתך על כסף?(אתה עוד לא יודע כמה יעלה ה-MX610, ובטח שלא יודע כמה יעלה הסט. תאמין ללוג'יטק שהם עשו סקר שיווק קודם...)
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר לא הבנתי אותך מה הבעיה? אם אתה יודע אתה יכול לפרש לי את מה שכתבתה.מה דעתך על כסף?למה התכוונתה?....
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים (אתה עוד לא יודע כמה יעלה ה-MX610, ובטח שלא יודע כמה יעלה הסט. תאמין ללוג'יטק שהם עשו סקר שיווק קודם...)לזה הוא תיכוון תלמד לקרא את מה שכתוב בקטן למה אתה יכול להידפק בחיים ביגלל זה
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר יאא אזה צחוקים :lol: חשבתי הדבר הקטן הזה זה אזה פס כזה יא איך הוא סידר אותי. אזה עיוור אני איך חשבתי הפוך חחחחח :lol: תרגיל טוב! אתה עוד לא יודע כמה יעלה ה-MX610, ובטח שלא יודע כמה יעלה הסט. תאמין ללוג'יטק שהם עשו סקר שיווק קודם... מה אני יגיד לך - בסדר. וואלה אחי קרעתה אותי איך אפשר ליראות תכתב הקטן הזה :lol:
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים זה שקרעתי אותך זה ממש לא תרוץ לשימוש בכל כך הרבה סמיילים מכוערים כמו זה: . אם כבר אז בזה: או בזה הקטלני: :evil_laughterperple: טוב! די להספים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.