פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים שלום לכולם אני נוסע עוד פחות מחודש לתאילנד ואני מחפש לקנות שם אוזניות טובות לנגן שלי משהו איכותי ועם אפשר זול וגם אוזניות למחשב למשחקים משהו טוב אני יודע שהמון פעמים שאלו אותכם על מה הכי ממולץ אבל ראיתי שרק בארץ ולא בחול אז בגלל זה אני שואל תודה מראש לכול העוזרים!! עריכה חשבתי על גם איזה DVD נייד שיש שם עם מישהו מכיר?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תתחיל בזה שתחליט אם אתה רוצה אוזניות על כל האוזן (אטומות לרעשים) אוזניות על האוזן, אוזניות כפתור, או אוזניות שנכנסות לתוך התעלה (שגם הן אוטמות רעש).
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אז כככה לנגן שלי אני רוצה אוזניות כפתור עם אפשר ולמשחקים אני חושב משהו גדול שלא יוצאים איתו החוצה משהו אטום מרעשים אבל שלא יכאבו האוזנים וגם שיהיה לו סטריאו אלא כמו כמה רמקולים שפועלים בעת או בעונה אחת או יותר נכון 4.1 או 5.1 עם קיםם כזה דבר בכלל ובקשר לנגןDVD הנייד שיקרא DIVX וכל הפורמטים החדשים שקימים בשוק
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר כמה נראה לך הם יעלו שם?? והעם זה אלו ?http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/ps_10686653/120901.html ??פשוט אני רוצה שהם יתאימו לי לנגן של SANDISK שלי במיוחד לריצה ושיהיה להם איכות גבוההה של סאונד!!ומה עם אוזניות למשחקים או יותר נכון למשחקי רשת למחשב!!!ואיזה DVD נייד שווה יותר שם??
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר תודה על התגובה גברומה עם אוזניות גדולות למשחקים או יותר למחשב לשמוע MP3 כמובן לא לנגןומה עם DVD איזה הכי כידי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.