פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים יש לי במחשב 4GB , פירמתי את המחשב ואז הכנסתי לו דיסקט איתחול כדי שאנ יוכל להגיע לדוס ומשם להתקין חלונות 98כשדיסקט האיתחול סיים את העבודה גיליתי שמופיע לי בכונן C רק 8MB ובכונן D רק 1MB (זה שני הכוננים היחידים שיש לי מלבד הסידירום והדיסקטים)כשהפעלתי מהדיסק את ההתקנה של חלונות 98 קיבלתי הודעה שההתקנה דורשת 205MB פנוי ושאין לי מספיק מקום(כאשר אני נכנס מהדיסקט לקובץ hdisk אז הוא מראה לי שיש לי 4GB)למה המחשב לא מזהה לי את כל ההארדיסק ? איך פותרים את זה?
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים תפעיל את המחשב בעזרת דיסק איתחול ותבדוק בתוכנה FDISK מה הגודל של המחיצותבעזרת התוכנה הזאת ניתן למחוק את המחיצות הקיימות וליצור חדשות בגודל הרצוי
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר ניסיתי דרך הFDISK אבל הוא נותן לי חלוקה מקסימלית של 8MB אתה יכול לרשום לי הסבר מפורט איך אני עושה את החלוקה ?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים ומה הגודל שFDISK אומר שיש לך בכונן?ליחצה על 4 אמורה להראות את כל מה שקיים
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים תמחק את כל מה שקייםאם אני זוכר נכון זה 3פשוט תמחק עד שלא ישארו מחיצות קיימים בכונן כלומר עד ש 4 יראה שלא קיימים מחיצותואז תיצור מחיצה חדשה על כל השטח הקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.