עבור לתוכן

מתלבט בין OLYMPUS C-500 ל- MINOLTA Z3

Featured Replies

פורסם

כן בהחלט תסתפק... לדעתי גם במפתח צמצם...

רוב העדשות למצלמות SLR מתחילות מ-4.

פורסם

אז מה החלטת לקנות?

פורסם
  • מחבר

אל תדאגו אני אודיע לכם. :hi:

פורסם

לי יש z3 אני ממש מרוצה חוץ מנקודה אחת של צילום בתוך מבנה שיוצא לא מדהים.

חוץ מזה הזום גם אני לא מקצועי אבל מוצא את עצמי משתמש בו הרבה מאוד תאמין לי שיש דברים שזום כפול שלוש

לא מתקרב לעשות.

תנסה לצלם את סבא שלי ששונא שמצלמים אותו ככה אני לא מתקרב אליו אפילו והוא לא יודע שצולם וככה כולם שמחים.

פורסם
  • מחבר

לי יש z3 אני ממש מרוצה חוץ מנקודה אחת של צילום בתוך מבנה שיוצא לא מדהים.

חוץ מזה הזום גם אני לא מקצועי אבל מוצא את עצמי משתמש בו הרבה מאוד תאמין לי שיש דברים שזום כפול שלוש

לא מתקרב לעשות.

תנסה לצלם את סבא שלי ששונא שמצלמים אותו ככה אני לא מתקרב אליו אפילו והוא לא יודע שצולם וככה כולם שמחים.

:lol:

פורסם

לדעתי בלי ספק לך על ה Z3 מצלמה ממש טובה.. רציתי לקנות אותה אבל אז ראיתי את הZ5 והלכתי עליה ואני לא מצטער על זה

ממש טובה

ובקשר לצמצם

הצמצם ממש עוזר כשמצלמים אנשים רצים או אנשים בתנועה.. באמת

לחבר שלי יש את הZ3 והוא צילם את באסטון בהטבעה של ה360 שנה שעברה...

כדאי לך ללכת על הZ3 או שתחכה קצת זמן והZ6 תגיע ולך עליה

פורסם

בין 4.2 ל 6 מגה פיקסל ההבדל לא כזה עצום. זה משמש בעיקר להגדלות, ככה שזה לא מה שיהרוג אותך.

לי יש Z3 ואני מאושר עד השמיים, קניתי אותה בעסקה מאוד משתלמת באילת.

בין ה Z3 לקאנון אני ממליץ יותר על המינולטה. העדשה איכותית מאוד (כוללת זגוגית GT של מינולטה, וגם קלה לניקוי) הזום ענק (במלון באילת קראתי עיתון של מישהו מהצד השני של הלובי) מליון ואחת פונקציות, והאחיזה.

האחיזה פשוט מושלמת, המצלמה יושבת מצוין בידיים, נוח, וכיף לצלם

פורסם

אבל בZ3 הצילום לילה גרוע וצילום במבנה סגור לא משהו

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נכון ולא נכון ב z3 באמת צילום לילה ובמבנה הוא לא טוב בכלל כאשר משתמשים במצב אוטומטי.

הגדרה קצרה של המצלמה( wb צמצם תריס יכולה להביא תוצאות נהדרות בלילה גם בתנאי תאורה לא מעולים.

זאת כל עוד אתה מוכן קצת ללמוד ולהשקיע מעבר לp&s בסיסי

פורסם

נכון ולא נכון ב z3 באמת צילום לילה ובמבנה הוא לא טוב בכלל כאשר משתמשים במצב אוטומטי.

הגדרה קצרה של המצלמה( wb צמצם תריס יכולה להביא תוצאות נהדרות בלילה גם בתנאי תאורה לא מעולים.

זאת כל עוד אתה מוכן קצת ללמוד ולהשקיע מעבר לp&s בסיסי

מסכים עם כל מילה, כולם רוצים להוציא תמונות מושלמות במצבים האוטו' בלחיצה קלה. אז זהו שיש הרבה מאוחרי כל תמונה יצירתית וטובה שמפורסמת, לא הכל ב-AUTO.

עבודה עם פוקוס ידני, מהירות תריס וצמצם נכונים יכולה להפיק תמונות נהדרות. :xyxthumbs:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אנשים קניתי בסוף!!! :yelclap:

FUJI S5600. קניתי לפני חודש בערך ואני ממש מרוצה ;D.

התלבטתי והתלבטתי והתלבטתי והתלבטתי... אח"כ החלטתי על CANON S1, לאחר שיצאה ה-S2, אבל כבר אי אפשר היה להשיג אותה (במצב חדש לפחות).

התבאסתי והתבאסתי ובפוקס ראיתי את ה-FUJI הזו, שהיא באותה רמה כמו ה-S1 (טוב, אולי קצת יותר), רק יקרה ב-600 ש"ח יותר. קניתי אותה ב-2100 עם זיכרון 256, ומטען+4 סוללות.

בקיצור המצלמה ממש שווה, הפלאש שלה הוא משהו מדהים, חזק, והרגישות (ISO) עושה פלאים: AUTO, 64...800,1600 .

אז זהו, רק רציתי שתדעו שקניתי בסוף. :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים