עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לצבא.

Featured Replies

פורסם

אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?.

ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)?

תודה מראש.

פורסם

מה זאת אומרת לאן זה?

תלוי איפה אתה גר

פורסם

26? נראה לי זה לצה"ל, לא בטוח

פורסם

חחחחחחח.. לפי דעתי זה לצבא הגנה לישראל, לא צה"ל .. ;D ;D ;D

פורסם

אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?.

ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)?

תודה מראש.

אתה יודע לאיזה מקצוע \ חיל אתה משוייך? כי תאמת לא ראיתי הרבה פרטים על הגיוס החודש, אתה מוזמן לנסות את מזלך בפורום מתגייסים בתפוז.

מבחינת תיק עקרונית אין הרבה ברירות לא משנה איפה אתה עושה טירונות זה שבוע של בגדים,

מומלץ בחום להביא הכל בלי תלות במה שאתה מקבל אצלהם (חוץ מגופיות וגרביים שזה הם מסדרים אותך כמו שצריך לפחות לכמה ימים של ההתחלה),

גם כמה בגדים אזרחיים יהיה נחמד שכמובן אתה בא עם נעליים אזרחיות.

תקצץ את השיער מראש! בצילום חוגר ממש מקפידים וחבל שהספר הצבאי יעשה לך תעבודה.

סך הכל הם יודעים שאף אחד לא באמת מתכונן לזה, אז תבוא עם המינימום שיספיק לך לשבוע (סדין בשביל לא לגעת במזרון שלהם, וכמובן מגבת ושקית עבה לבגדים מלולכים).

וזהו (:

בהצלחה (:

אה כן, אל תשחק אותה מורעל ותבוא עם ערכת צחצות נעליים ערכות שפצור וסט סכיני מטבח במטרה להתעלל בכומתא, זה כולה טירונות גו'בניקים עדיף שתעשה את המינימום בלי כל החרא...

פורסם
  • מחבר

תודה Vatos-Locos.

ואני לא יודע לאיזה חייל, בקשר למקצוע מישהו אמר לי שזה או משהו עם חשמל או מיחשוב ובקרה.

פורסם

:silly:

ליטרונות חשוב להביא:

כלי רחצה(כן, סבון בינהם....)

שק כביסה(עוד תודה לאלוהים עליו...),

כפכפים למקלחות(אתה לא רוצה פיטריות ברגליך, האמן לי...)

סדין למזרון.

לא מומלץ להביא מכשירים חשמליים יקרים(אני מתכוונת לMp וכאלה..) כי אחרי הכל, אתה לא מכיר את האנשים ודי חשוב לשמור על הציוד שלך.

אה כן,

מנעולים, ישנו סוג מסויים של מנעולים שזה מספר מנעולים עם מפתח אחד, מאוד שימשוי ומומלץ.

והרבה מצב רוח טוב. :yelclap:

פורסם

עם פרופיל 45 הצבא לא יכול "לשחק" איתך הרבה,לכן בטח

תקבל תפקיד קל יחסית לאחר הטירונות,תלוי על מה יש לך 45,ועל סמך זה

תשובץ לתפקיד.

פורסם
  • מחבר

זה 45זמני לשנה על מחלה.

ותודה על התגובות.

פורסם

מנעולים, ישנו סוג מסויים של מנעולים שזה מספר מנעולים עם מפתח אחד, מאוד שימשוי ומומלץ.

כן, זה המנעולים שמקבלים בבקו"ם, רק שכל אחד מקבל אחד כזה ;D

פורסם

כן, זה המנעולים שמקבלים בבקו"ם, רק שכל אחד מקבל אחד כזה  ;D

:evil_laughterperple: בקורס שלי מישהי נעלה את הארונית שלה ושחכה את המפתח בפנים אז מישהי אחרת פתחה לה את המנעול עם המפתח שהן קיבלו בבקו"ם.

אלוהים, זה משעשע.

כן, אבל לפחות המפתח של המנעולים שלי פותח רק את שני המנעולים האלו.

פורסם

שכחתם את המצרך הכי יקר ערך בצבא - אלתוש. לפחות בדרום, לפחות בקיץ וגם בעונה הזאת, אתה לא תשרוד לילה בלי זה. אצלנו אנשים עדיין סובלים מהרעש ויושנים עם אטמי אוזניים

פורסם
  • מחבר

איזה גודל של תיק לקחת?

ובאמת תודה רבה.

פורסם

שכחתם את המצרך הכי יקר ערך בצבא - אלתוש. לפחות בדרום, לפחות בקיץ וגם בעונה הזאת, אתה לא תשרוד לילה בלי זה. אצלנו אנשים עדיין סובלים מהרעש ויושנים עם אטמי אוזניים

:nono:עצה של חובשת.

שלא תעזו להשתמש בזה.

א. זה לא עוזר(בגלל זה אנחנו קוראים לו בכינוי חיבה "השקרן".)

ב. הדבר הכי טוב שמרחיק יתושים זה חושך.

ג. האל-תוש(או הקיש-תוש הצה"לי), וכל החומרים להרחקת יתושים כאלו, גורמים לכוויות.

פורסם

הכי טוב זה להיות בחדר עם מישהו שמושך יתושים, יש כאלה שתמיד כל היתושים באים אליהם, ככה אתה נשאר מוגן...

בקשר לתיק, לשבוע הראשון מספיק תיק בגודל של ילקוט נורמלי, כי אתה גם ככה חוזר בפעם הראשונה עם הקיטבג.

לשאר הטירונות אתה תיהיה חייב תיק מסעות\טיולים הגדולים האלה, כי כמובן שלא תסחב עם הקיטבג כל הזמן, אתה זורק אותו בבית וגמרנו.

עריכה:

אה ושלא היו אי הבנות, גם שאתה זורק את הקיטבג בבית אתה עדיין צריך להביא מנעול,

יתנו לך גם קיטבג ב' שנשאר בחדר כל השבוע, ובסופשבוע אתה מפקיד בסמליה או כל חדר נעול אחר.

שיהיה לך ארנק קטן לכסף וכל מיני דברים שעדיף שהיו עליך כל הטירונות, יש הרבה שמשאירים את זה בתיק (וזה לא חכם...).

אל תסחב עם תחבושת אישית ופס זוהר וכל הדברים שצריכים להיות עליך, זה לא מועיל ואף אחד לא בודק, אבל תביא את זה בתיק לכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים