עבור לתוכן

שאלה לגביי חוקים או "נקודות" לעזרתי במעשה שנעשה כלפיי

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים, מצטער על הכותרת העליגת אבל היה לי קשה לנסח את זה.

אז המקרה הוא שעקב סכסכוך (מיותר להכנס לפרטים) עם מספר חברים, הם חשבו שיהיה מצחיק לזרוק ענפי דקל על האוטו שלי, קיצר טמטום מוחלט.

כשהורדתי את הענפים, ואני מדבר על הענפים הארוכים האלה של מטר וחצי משהו כזה, ראיתי סדק בשמשת האוטו.

עכשיו, החברים טוענים שהם לא ידעו על הסדק ולא התכוונו לגרום לכזה דבר, נגיד שאני יאמין לזה.

ההסתברות שדבר כזה יקרה באותו יום היא ממש נמוכה, וצאו מנקודת הנחה שאין לי אינטרס לשקר פה, כי בסך הכל אני רוצה את טובתי, ולא ראיתי את הסדק הזה לפני זה, או במילים אחרות הוא לא היה!

עכשיו לשאלה שלי, חשבתי על כל העניין, והמסקנה שהסקתי שכל מה שאני מקבל זה ז-י-ן אחד גדול לפנים, כי אין לי אף דרך להוכיח שזה קרה באשמתם (לא להוכיח שהם זרקו את הענפים, זה יש לי הודאה מהם) כלומר שהסדק נוצר בעקבות הענפים,

אז מה שאני רוצה לשאול אתכם זה איזה טיעונים אני יכול לתת, כלומר במידה ויעורב בית משפט, זה לא ייקרה בזמן הקרוב אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע את דעותיכם, הרי ברור לי שאם אני אפנה להורי החברים, גם מהם כל מה שאני אקבל זה ז-י-ן אחד גדול הרי למה להם לשלם.

אז חשבתי אולי קיים איזה חוק או משהו, שבא להגן על הנפגע, אם לא לשלם את הנזק על התיקון אז לשלם על המעשה המטומטם הזה.

פשוט נסו לדמיין את ההרגשה שלי, איך השפילו אותי, ועכשיו אני צריך לשלם כסף, (צריך לבדוק עם חברת הביטוח אולי אפשר לסדר משהו)

פשוט אין לכם מושג כמה אני עצבני, אני רק מקווה שזה יסתדר עם הביטוח, כי מהם אני בחיים לא אקבל פיצויים.

אז בבקשה אנשים, תעזרו לי :'( :'( :'( :'( :'(

פורסם

על השחתת רכוש יש עונש

תגיש תלונה במשטרה...

והייתי ממליץ על הדרך להצטייד בחברים חדשים

פורסם

תלונה במשטרה והגשת תביעה אזרחית.

פורסם

אם האוטו מבוטח נגד נזק בזדון אתה יכול לפנות לחברת הביטוח, הם כבר ישאלו שאלות ויפתחו בחקירה עם המשטרה.

פורסם

תבדוק אם יש לך ביטוח שמשות

במידה ויש לך אחד כזה תקבל שמשה חדשה חינם (+ אולי דמי השתתפות)

פורסם

אם יש לך ביטוח שמשות - קח אבן ותשבור את השמשה, תגיד לביטוח שקמת בבוקר וראית שמשה שבורה, תשלם פחות מ-100 שקל השתתפות עצמית.

לחבר שלי נסדקה השמשה, הוא הגיש תלונה לחברת ביטוח וקיבל ז** מהם כי הם טענו שהסדק נוצר בצורה "טבעית" ולא כתוצאה של פגיעה, שילם 1000 שקל.

פורסם
  • מחבר

טוב למזלי יש את הביטוח שמשות,

אבל מעצבן אותי שהם ייצאו בלי כלום מזה :s07:

ולאלה שאמרו לי שאפשר להגיש תלונה במשטרה על השחטת רכוש ותביעה אזרחית, פה בעצם הייתה השאלה שלי חברים, איך אני עושה את זה?

הם יגידו אין לנו מושג על מה הוא מדבר, איך שמשה יכולה להסדק מענף ובלה בלה בלה, אז מה עושים במצב כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים