עבור לתוכן

עכבר אופטי אל-חוטי עם טעינה

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אני מחפש עכבר אופטי אל חוטי למחשב, העכבר לא אמור לשמש למשחקים יותר מידי, מידי פעם פה ושם.

דבר נוסף שאני לא יודע כמה הוא חשוב (פה אני רוצה את דעתכם) הוא המעמד של העכבר שגם טוען אותו.

הבנתי שהמחירים לעכברי עם מעמד יקרים בהרבה יותר מהאלחוטיים הפשוטים יותר, עד כמה זה משנה אם יש לו טעינה או לא ? כמה זמן מחזיק עכבר עם סוללות רגילות ?

אין לי תקציב גדול ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ-200 ש"ח.

חשוב שהעכבר יהיה נוח במידה סבירה (לא רוצה מסאז'ים ושטויות).

העכבר שאני עובד איתו כרגע הוא INTLI MOUSE של MICROSFT, הכי פשוט שיש, 2 כפתורים וגלגלת, אין לי צורך ביותר מזה, אבל יש לי צורך ביותר נוח מימנו, הוא פשוט קטן לי.

כל הצעה תתקבל בברכה.

פורסם

תיראה ב 200 שקל לא תוכל לקנות עכבר של חברה מוכרת עם עריסה, מה זאת אומרת חברה מוכרת - אמינות צריכת סוללות ודיוק,לכן אתה רוצה לקנות עכבר עם עריסה תוכלרק באתרי אינטרנט במסגרת התקציב.אולם אם תרצה חברה מוכרת תאלץ לוותר עליו,ואז עדיף להשתשמש בסוללות נטענות. כמה זה משנה אם יש עריסה או לא? לא ממש משנה, אם יש עריסה אז כול פעם שאתה לא משתשמש הוא נטען ולי יש עכבר בלי עריסה אבל עם מטען שבה איתו ולכן כול פעם יש לי זוג טרי.

לסיכום לך לחנות מחשבים ו"תמדוד" את העכברים.

עריסה- אין צורך בסוללות

בלי עריסה- לקחת בחשבון שיש צורך לקנות סוללות נטענות או אם העכבר מגיע עם מטען.

פורסם

אחי משתמש ב-Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer

(לינק לביקורת עליו כאן באתר: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=w-intellimouse)

הוא עלה לו 190 שקל.

אמנם אין לו עריסה ומטען, אבל מיקרוסופט שילבו בו איזה טכנולוגיה לחיסכון בסוללות שמאפשרת עבודה עם העכבר למשך חצי שנה בלי להחליף סוללות.

אני ממליץ.

אם אתה רוצה לחסוך עוד יותר, יש את ה-Microsoft Wireless Mouse, שכולל שני כפתורים וגלגלת. רק בניגוד לגלגלת שלך, בעכבר הזה הגלגלת יכולה לגלול גם ימינה ושמאלה - חביב.

שוב - יותר זול, אין מטען אבל הוא גומר את הסוללות ממש ממש לאט.

בכל מקרה, תקנה גם סוללות נטכנות, ואז כשיגמרו הסוללות תטעין אותם איזה לילה או שניים והכל יהיה סבבה :)

פורסם

אני ממליץ.

גם אני

פורסם
  • מחבר

ואוו! נראה ממש ממש טוב ועונה על הדרישות שלי בידיוק !

האמת שפחדתי מעכבר ללא עריסה בגלל אורך החיים שלו, אבל לפי הכתבה, פעם בחצי שנה להכניס את הסוללות למטען, שטויות !

עכשיו רק צריך לראות שהוא באמת נוח לי!

מישהו פה מאיזור פ"ת שיודע איפה מוכרים את העכבר הנ"ל ?

ד"א, תודה רבה רבה רבה לכולם, אני עוד אחזור לעדכן.

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

ד"א, תודה רבה רבה רבה לכולם, אני עוד אחזור לעדכן.

כמו שהבטחתי, חזרתי לעדכן.

בסופו של דבר, למרות כל ההמלצות שניתנו פה, קניתי את העכבר של LogiTech MX-1000.

אני מרוצה עד הגג מימנו, הוא כ"כ נוח שאני לא מבין איך השתמשתי בישן עד כה.

ד"א למרות המלצותיכם, אמרו לי לא לגעת בעכברי מיקרוסופט אלא רק לוג'יטק.

לגבי העכבר שהומלץ לי פה, שאלתי שני אנשים שונים עליו והם כלל וכלל לא המליצו עליו, בנוסף כשנשאלו על-ידי על אורך חיי הסוללה, נאמר לי שהיא מספיקה ל-10 ימים ואז יש להחליפה. (לעומת הכתוב במאמר)

שוב, תודה רבה על עזרתכם, בסופו של דבר השקעתי קצת מעל 200 ש"ח, אבל זה שווה את זה!

פורסם

תתחדש!

למרות שאני עובד פה עם לוג'יטק, אני אומר לך מנסיון שמי שזיין לך בשכל על העכברים של MS - זיין לך בשכל :xyxthumbs:

פורסם

אני עם המיקרוסופט Wirless Optical Mouse 2.0 הממוצע הוא 5-6 חודשים מחזיקות הסוללות פשוט תענוג...

פורסם

נאמר לי שהיא מספיקה ל-10 ימים ואז יש להחליפה.

בולשיט

מחזיקה כחצי שנה

אבל תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים