עבור לתוכן

איזה חשבון אימייל אתם ממליצים לפתוח?

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי שום מקום לפתוח את הנושא.

אני מתלבט בין Yahoo לבין Gmail (יש לי הזמנה) כי נמאס לי מהוואלה שעושה די הרבה בעיות בתמורה ל-3 ג'יגה ש-2.90 מהם לא מנוצלים.

מה אני צריך?

חשבון בחינם.

ממש לא חשבון גדול. בד"כ אני משתמש בכ-5 עד 10 מגה, אבל תמיד טוב "קצת" ספייר. מה גם שרוב החשבונות היום באים עם ג'יגה, בין אם אני ארצה ובין אם לא.

חשבון מהיר, יענו שעולה מהר. גם בלי בעיות כמו בעיית הריפרש של וואלה.

נוח לשימוש, מצידי (ואפילו עדיף) באנגלית אבל עם תמיכה בעברית.

מעדיף חשבון שעובד טוב בפיירפוקס, אבל אם לא אז לא, זה לא נורא. (בוואלה אי אפשר לשלוח אימיילים דרך פיירפוקס).

ואם אפשר, אז לעבוד דרכו עם אאוטלוק אקספרס או משהו בסגנון, אבל הסיכוי שאני אמצא כזה בחינם הוא נמוך אני מניח.

תודה רבה מראש!

פורסם

יאהוו טוב, אבל GMAIL מצויין,

יש לי את שניהם, ובGMAIL אני משתמש הרבה יותר,

אם אתה רוצה, שלחתי לך הזמנה.

(למה שיש לך בפרופיל)

[טוב זה לא שלח, אם אתה רוצה תפנה אלי בפרטי עם אימייל]

בכל מקרה

אם אתה רוצה תפתח בשניהם, זה לא עולה כסף

ותחליט מה יותר טוב בשבילך

פורסם

Yahoo is excellent, especialy if you tend to leave your email at places you shouldn't and keep getting junk mail and crap. I'm using Yahoo for the past 6 years and I never gotten junkmail into my mailbox. There's a seperate box for junk mail where it always ends up and you simply empty it with a press of a button. Same goes for viruses, never gotten a single virus from this mailbox. I reccomend Yahoo!.

פורסם

linuxmail.org

=)

פורסם

Gmail

מנסיון האימיילים מגיעים אליו הכי מהר :)

פורסם
  • מחבר

האמת שנוהג להגיע אליי ג'אנקמייל, האימייל שלי מפורסם בלא מעט מקומות, הודעות מכירה, רישומים לאתרים וכאלה. אני אשתדל לפרסם אותו פחות מעכשיו, ברגע שאחליף כתובת.

רועי, תודה, אם אני אבחר ב-Gmail ולא אסתדר לבד ואשיג הזמנה אני אשלח לך הודעה. תודה רבה בכל מקרה.

אגב, מישהו יודע אם לאחת מהתיבות האלו יש אפשרות "למשוך" דואר מתיבה אחרת?

אם ימשיך להגיע דואר לוואלה?

ואם אפשר עם אחת מהן להשתמש באאוטלוק?

פורסם

Gmail

מנסיון האימיילים מגיעים אליו הכי מהר :)

פורסם

אפשר להשתמש בגימייל דרך POP 3 .

אבל יש עוד אפשרות מאובטחת בשם HUSH MAIL ,

hush mail מצפין הכל. יש לו אפשרות לחתימה דיגיטלית ללא צורך ברישום נוסף (דבר שאורך זמן לא קצר בדרך כלל),

הוא אינו שומר שום עדות למה שנמצא בחשבון שלך, כך שאפילו אם הממשלה תכפה עליו להראות להם את החשבון שלך הוא לא יוכל לעשות זאת,

הוא מצפין בעזרת PGP את כל ההודעות שאתה מעוניין שיוצפנו (דבר מאוד מסורבל בדרך כלל), והוא מצפין את כל התקשורת ביניך לבין החשבון.

והקטע הכי טוב הוא שהחשבון הבסיסי הוא בחינם, וזאת באמת מציאה.

http://www.hushmail.com/

פורסם

Gmail קצר ולענין.

פורסם

GMAIL

אני אישית משתמש במספר חשבונות

2*WALLA

2*GMAIL

והיו לי עוד של HOTMAIL ו NANA (אבל שכחתי מהם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים