עבור לתוכן

קונה מחשב מחר! 7200שקל ! כנסו

Featured Replies

• תגובות 41
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נראה לי שאשאר על הספק :smile1: :smile1:

פורסם

הייתי מעדיף FSP BlueStorm AnyDay

אבל ה Hec לא גרוע, ועדיף לקחת אותו ביותר זול ולא Antec TP2.0 430W ב 600 ומשהו שקל

פורסם

Xane , איפה ראית שציינו : "X2 3800 של AMD זה לא למשחקים" ?

כל מה שהם אמרו זה שזה מעולה למולטי טאסקינג ולא צויין שם כלום על משחקים אז איך אתה טוען שזה לא למשחקים?

אם תגיד שטענת שזה פחות מתאים למשחקים, אז מתי שהמשחקים שינצלו את כפולי הליבה יצאו (וזה יקרה -במיוחד אחרי מה שאינטל רוצים לעשות עם מרובעי ליבה) - הכפול ליבה לא יראה ממטר את החד ליבה במשחקים .

פורסם

Xane , איפה ראית שציינו : "X2 3800 של AMD זה לא למשחקים" ?

כל מה שהם אמרו זה שזה מעולה למולטי טאסקינג ולא צויין שם כלום על משחקים אז איך אתה טוען שזה לא למשחקים?

אם תגיד שטענת שזה פחות מתאים למשחקים, אז מתי שהמשחקים שינצלו את כפולי הליבה יצאו (וזה יקרה -במיוחד אחרי מה שאינטל רוצים לעשות עם מרובעי ליבה) - הכפול ליבה לא יראה ממטר את החד ליבה במשחקים .

אם זה היה למשחקים אז גם הייתה צריכה להיות שם השוואת Gaming Performence מול מעבדים עם ליבה אחת.

הדבר היחיד שמצוין בכפול ליבה הוא שזה לאנשים שרוצים לעשות הרבה דברים בבת אחת, בעיקר להתעסק בתוכנות וכו' מבלי להכביד על המעבד.

חד ליבה לעומת זאת זה לאנשים שרוצים לשחק נטו ולא להתעסק יותר מדי עם ריבוי פעולות באותו זמן משמע יותר עדיף אם הוא קונה מחשב לגיימינג.

אני מניח שאתם כבר יודעים מה הסיפור של השתי ליבות, שיש יותר מדי עומס על ליבה אחת זה עובר לשניה לאט לאט וככה זה מונע מהמעבד עצמו להתחמם כשמריצים יותר מדי יישומים ברקע. וכשמשחקים ידרשו מעבד כפול ליבה אז נראה, נכון לעכשיו ליבה אחת זה ל-Pure Gaming, ו-2 ליבות זה ל-Pure Multitasking, אולי באמת בעתיד יהיו משחקים שידרשו כפול ליבה כדי לעבוד טוב יותר, אבל אני מאמין שעד אז לכולם יהיו כאלה, או לפחות לרוב.

פורסם

מה זה " עד אז יהיו לכולם כפולי ליבות" ?? המעבד כפול הליבה לא ייפול עליו מהשמיים, הוא יצטרך לשדרג- ושדרוג עולה כסף, אז למה לא מעכשיו לקחת את זה?

פורסם

מה זה " עד אז יהיו לכולם כפולי ליבות" ?? המעבד כפול הליבה לא ייפול עליו מהשמיים, הוא יצטרך לשדרג- ושדרוג עולה כסף, אז למה לא מעכשיו לקחת את זה?

מה לא מובן? כשיהיו משחקים שידרשו מעבד כפול ליבה כדי לפעול טוב יותר, אז לכולם או לפחות לרוב האנשים יהיה כפול ליבה, משמע עוד המון זמן.

נכון לעכשיו זה סתם יקר, ואם הוא רוצה מחשב לגיימינג נטו אז שיקנה ליבה אחת, המעבד חד ליבה הכי טוב שאפשר לקנות עכשיו לדעתי הוא 3700SD, עם חומרה מתאימה עושים לו אוברקלוק ל-FX57 בכיף. אם הוא מעדיף לקחת כפול ליבה כבר עכשיו, אז שיעשה את זה, אחרי הכל זה הכסף שלו והמחשב שלו.

פורסם

הפעם אני מסכים, לדעתי עכשיו לקנות כפול ליבה זה שטות בינתיים אין שום תמיכה וגם לא תהיה בזמן הקרוב (חצי שנה לפחות תסכימו איתי) אז חבל באמת לזרוק עוד כסף על מעבד כל כך יקר... הייתי הולך על הסאן דייגו ודופק לו אובר קלוק ושום דבר בזמן הקרוב (שנה וחצי אני בונה על זה) לא יעצור san diego + 7800 gt שניהם באובר קלוק.

לא פאר קריי 2 ולא fear ולא בטיח.

אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי אבל אני חושב על זה ככה... עד שבאמת תמיכה חלקית/מלאה למרובי ליבה תכנס לשוק כבר יצאו מעבדים מרובי ליבה הרבה יותר טובים ממה שיש עכשיו... וגם אז המרובי ליבה שיש עכשיו יתפקדו כעגלות... ואז כביכול אולי שוב יצטרכו לשדרג את המעבד כדי להנות באמת... אז למה לקנות עכשיו משהו שלא מפיק שום יתרון?

בנוסף שיכולת האוסי של המעבדים הללו לא בשמיים לפי מה ששמעתי (אולי אני טועה)

בכל אופן בהצלחה עם המפרט קיבלת אחלה המלצות.

פורסם
  • מחבר

חברס

המחשב שלי, עיקרו הוא כ-80 אחוז משחקים, אבל כ-20אחוז קידודי סרטים.

ועם כל הכבוד לחדי ליבה, הם לא מתקרבים לציפורן של כפולי הליבה בקידודים.

לא מספיק, הכפולי ליבה גם לא רואים את החדי ליבה במולטיטאסקינג.

אקח את הכפול ליבה ;)

פורסם

חברס

אקח את הכפול ליבה ;)

וואו איזה גאון אתה, איך הגעת למסקנה הזו?

פורסם

חברס

אקח את הכפול ליבה ;)

אני חושב שאתה צודק. 3200 יחיד מצויין למשחקים. אוברקלוק קטן - ועוד יותר מצויין. אם להוציא כסף אז על משהו שיתן לך באמת יתרון ולא על עוד כמה מה"צ ובנוסף יאריך לך את חיי החומרה משמעותית.

פורסם

Jinjis Han (אם אני לא טועה זה שמו של המצביא שכמעט כבש את כל העולם...אני צודק?) , Xane , אני לא מבין אותכם !

נתון לעכשיו הכפול ליבה יפעל בתור 3200 שזה גם מעולה למשחקים ולכל דבר אפשרי ! וגם בהמשך זה רק ילך וישתפר כשהמשחקים ינצלו את זה...

ז"א שאין מה להפסיד. יש רק מה להרוויח . בנוסף , כשהמשחקים ינצלו את הכפול ליבה , 3700SD יקרטע ליד הכפול ליבה. ז"א שמי שחושב קצת רחוק , לא יקח מעבד שעוד שנה הוא יחליף אותו...אלא יקח מעבד שיחזיק לו כמה שיותר זמן,לא? זה לפחות מה שאנשים נורמליים רוצים .

בשורה התחתונה - נתון לעכשיו למשחקים ה-3700SD מנצח אבל לזמן קצר מאוד . זה היתרון היחיד שלו . בקידודים ומולטי טאסקינג הכפול ליבה לוקח , בקרוב גם במשחקים (ובגדול) , וגם מאוד משתלם לכאלה שדורשים מהמעבד שיחזיק כמה שיותר זמן.

עכשיו אתה תגיד לי, מה יותר כדאי ?

פורסם
  • מחבר

חברס תודה ממש על הכל אני יוצא עוד 40 דקות לקנות את המחשב ;D ;D ;D :smile1: :smile1:

פורסם

חברס תודה ממש על הכל אני יוצא עוד 40 דקות לקנות את המחשב ;D ;D ;D :smile1: :smile1:

תביא תוצאה של 3DMark05 אחרי שאתה מרכיב, מסדר מתקין וכו' ::)

אני רוצה לראות כמה תקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים