פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים יש לשכן שלי מחשב וכל מה שאני מתקינה למחשב אחרי הפעלה מחדש נמחק אפילו אפילו אם אני עושה msconfig כל מה שהגדרתי אחרי הפעלה מחדש כאלו לא עשיתי כלום למשהו יש רעיון אייך לסדר את הבעיה הזאת ללא פרמוט זה חשוב תודה לעונים .
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים את מתבקשת לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכלי לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים זה נשמע כאילו מותקן לו במחשב כרטיס Radix כמו שיש בבתי ספר ובאוניברסיטאות.זה מחשב שלו פרטי בבית?
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים שלום, יש לי גם שאלה בעיניין אתה יודע כמה כרטיס כזה עולה? למחשב אחד סתם מתעניין עיכדון : יש אולי מישהו שיודע כמה כרטיס כזה בדרך כלל עולה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.