פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים לא יודע לא אהבתי את הסגנון ,למרות שהוא אחד משלנו(עפולאי לשעבר) חבר טוב מאוד של אח שלי........בכל מקרה אקסל סקאזי וכמובן איך שכחנו את עופר ניסים הם בין המעולים גם סקאזי ואינפקטד מושרום . בכל מקרה כל הכבוד שיעל ייצג אותנו בכבוד עם הלהיט liquid_love שתפס לאחרונה במועדונים......
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים אתם בהחלט צודקים פה לגבי הדיג'יים...יש פה הרבה יותר טובים כמו ASTRIX ו INFECTED ועופר ניסים שבאמת אני לא מאמין איך אחד מהם לא עלה.לגבי SESTO SENTOהם טובים..!! תנסו אתSesto Sento - Dive To Drive (visual contact remixלפי דעתי יש להם סגנון אחלה.אבל אם כבר..אסטריקס..בכל מקרה, יהל הוא מישראל ואם הוא עלה אז שיהיה לו בהצלחה..!
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים יהל הוא אחלה, אבל יש די ג'יים/הרכבים בהרבה יותר מוצלחים שבכלל לא ברשימה(לפחות אני לא ראיתי שהם שם) Skazi Dali Infected Mushroom Astrix Void Sesto Sento Exaile Xerox PsySex Gms Alien Project Astral Projection Eskimo Zorba Psychotic Micro Paranormal Attack Raja Ram D-Devils Hujaboy Tube כל אלו דיג'ייז/הרכבים שיהל רק יכול לחלום להגיע לרמה שלהם..(ובגלל זה לא כ"כ הבנתי למה הם לא ברשימה.. ובכלל לא הבנתי עפ"י אילו קריטריונים סידרו את הרשימה הזאת) יהל הוא אחלה דיג'יי, אבל לא כמו אלו שרשמתי למעלה. :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים הצבעתי שיהיה בהצלחה!!!יש לDJ YAHEL שירים יפים ואיכותיים אני אוהב חלק מהטראנסים שלו!!!!בהצלחה שיזכה מקום ראשון!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.