פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר אוקי..כרגע המצב הוא, המסך הגיע למלאי לחנות אחת פרטית בפ"ת לפחות כמו שידוע לי..המחיר שם גם הכי זול והוא עומד על 3580 אני כנראה מפנק את עצמי לכבוד היומולדת וקונה את המסך הזה...היום / שבוע הבא.. אין לי כל כך ניסיון עם ביקורות אבל אני מאמין שאני יעלה איזה משהו חובבני ביותר X:מכיוון שאסור לפרסם פה שמות חנויות אז מי שרוצה את השם שיפנה אלי בפרטי..ותגידו המסך שווה את הכסף?תודה רבה רבה
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אני משלם בערך 3700 אבל זה בעיקר בגלל שאני סומך על השירות של החנות דיברתי איתם היום ואמרו שזה יגיע אליהם ביום ראשון סוף סוף! אם אני משלם 3700 אז 3600 הוא בטח שווה אתה יכול בכיף לפרסם שמות של חנויות ומחירים באותה חנות, מה שאסור זה לכתוב דעה (חיובית או שלילית) על חנות. עכשיו נשאר רק למשוך 3700 שקל מזומן יש לך מושג אם הביאו את הדגם הניגרי או הכסוף?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר בעע את הכסוף =(קצת מבאס בהתחשב שסביבת העבודה שלי שחורה.. אבל חפיף...החנות היא נוטבוק או משהו כזה.. בפ"תנראה לי הם אחלה וגם הם קרובים לי לבית..3580תתחדש אתה X: אולי אם תרצה נעשה ביקורת ביחד.. בהתחשב שאני חובבן ונראה לי שאתה קצת מתמצא בתחום...דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין אני כנראה יקבל את המסך היום (יום שישי) או בתחילת שבוע הבא...תודה =)נ.ב יש רק את הכסוף בארץ לפי שני חנויות: פלונטר ונוטבוק.. להיתחדש לשנינו [:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.