פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים שלום.! יש לי בעיה... אני לא שומע כלום מהרמקולים. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום אני שם שיר או מהשו כזסה ולא שומעים כלום. בדקתי ולא השתקתי כלום מהמקלדת או מבקרת השמע. יכול להיות שיש מקום אחר שבטעות השתקתי ממנו? מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים!
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים עקרונית עניין ההשתקה יכול בוא מכמה מקומותהמקלדתהרמקולים הדרייבראם בדקת את כולם ועדיין אין סאונד תבדוק בנגנים עצמם!בדוק אם אתה מחובר חוץ המרמקולים למקור נוסףכמו מגבר חיצוני!או מערכת חיצוניתאו האם יש לך יציאת קוקסיאל או SPDIF
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר עקרונית עניין ההשתקה יכול בוא מכמה מקומותהמקלדתהרמקולים הדרייבראם בדקת את כולם ועדיין אין סאונד תבדוק בנגנים עצמם!בדוק אם אתה מחובר חוץ המרמקולים למקור נוסףכמו מגבר חיצוני!או מערכת חיצוניתאו האם יש לך יציאת קוקסיאל או SPDIFאני לא ממש מבין על מה אתה מדבר..
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אם אתה לא מחובר למערכת חיצונית אז אין סיכוי שהקוקסיאל פעילמה זה אתה שואל?שכאתה רוצה לחבא את המחשב למערכת חיצונית שתומכת בדולבי דיגיטל או DTSאיזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר הבעיה הסתדרה.. המערכת כוונה על הלוח אם ולא על הכרטיס קול תודה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.