פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים יש לי כרגע בסביבות ה1200 ש"ח לקניית נגן mp3.אני רוצה לקנות נגן של בסביבות ה5G, ניגון סרטים וכו' אני לא צריך.וגם יש לי את האפשרות לקנות מאתר בחו"ל (כי אני רואה שבארץ המחירים מאוד גבוהים יחסית לחו"ל).למען האמת חשבתי על הiriver של ה6G, אבל אני מכיר אתרים ששולחים את הנגן הזה לארץ.אז אם אפשר גם כתובת של אתר אמין שנותן משלוחים לארץ, זה יהיה מעולה.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אל תסתבך עם ק ניה מחו"ל אלא אם כן יש לך מישהו שיכול להביא לך את זה משםתקנה בארץ
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר למה לקנות מחו"ל זה להסתבך? כבר מלא פעמים עשיתי הזמנות מחו"ל (חלקי מחשב/ספרים) בלי שום בעיות. ואני רואה שיש הפרש מחירים של בסביבות ה300 בין המחירים לארץ ולבחו"ל, ואני מניח שהמשלוח לא יעלה מעל 150 ש"ח. אז אם אני חוסך ככה 150 ש"ח מינימום, אני אהיה מרוצה (150 ש"ח = 2 הופעות בערך, ותמיד צריך ללכת לכמה שיותר הופעות ).
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים עזוב, תקנה H10 4GB בארץ.אם אין דוד, או טיסה לחו"ל בחו"ל אי אפשר, רבים ועקשנים ממך ניסו, רק צרות!אם יש דרך להגיע לחו"ל אז זה יותר זול ביותר מ300 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.