פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים נגיד ככה שיש לי את כל השמות של האנשים בארץ...(לא רק שמות) בכל מקרה חתמתי.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר נגיד ככה שיש לי את כל השמות של האנשים בארץ...(לא רק שמות) בכל מקרה חתמתי. תודה אחי
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים צריך לעשות צעדים יותר קיצוניים כמו למשל לחטוף את מנכ"ל בזק ולשחרר אותו רק בתנאי שישנו את היחס ל1:1 במחירים נורמלים !העצומות האלה כבר מוצאו והן לא עובדות *כמובן שאת סרטון הכופר נעלה לאינטרנט בupload המסריח שהם נותנים מה שאומר שהוא ירקב המון זמן בחור שהוא יוסתר בו
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים צריך לעשות צעדים יותר קיצוניים כמו למשל לחטוף את מנכ"ל בזק ולשחרר אותו רק בתנאי שישנו את היחס ל1:1 במחירים נורמלים !העצומות האלה כבר מוצאו והן לא עובדות *כמובן שאת סרטון הכופר נעלה לאינטרנט בupload המסריח שהם נותנים מה שאומר שהוא ירקב המון זמן בחור שהוא יוסתר בוחח אהבתיוגם אני חתמתי
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אגב חבר שלי הפנה את תשומת לבי לכך שיש מספר לא מבוטל של טעויות בכיתוב של העצומה:ארץ ישראל > מדינת ישראל; נקודה בסוף המשפט; גבוה>גבוהה; מדינות מתפתחות=בנגלדש, אתיופיה, סודאן וכו'... = ההיפך ממדינות מפותחות; אותם מדינות>אותן מדינות
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אגב חבר שלי הפנה את תשומת לבי לכך שיש מספר לא מבוטל של טעויות בכיתוב של העצומה:ארץ ישראל > מדינת ישראל; נקודה בסוף המשפט; גבוה>גבוהה; מדינות מתפתחות=בנגלדש, אתיופיה, סודאן וכו'... = ההיפך ממדינות מפותחות; אותם מדינות>אותן מדינותרוצה אפיפית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.