עבור לתוכן

פרוות - זה יגרום לכם לחשוב פעמיים - סרטון קשה לצפייה

Featured Replies

פורסם

מצורף קישור לאחד הסרטים המזעזעים ביותר שראיתי בחיים שלי , מי שיש לו קיבה רגישה שיחשוב פעמיים אבל אני חושב שזה חשוב לצפות כדי להבין את גודל הזוועה של תעשיית הפרוות:

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

מי שרוצה לנסות לעשות משהו בנידון אפילו ברמה הכי קטנה שיכנס ל http://arforum.org/castro/?p=1 ויחתום

פורסם

ראיתי כבר - אבל זה מטומטם שפתאום כל הירוקים האלו משתגעים בגלל קסטרו. מוכרים פרוות מאז ומתיד.

פורסם

עצוב...

תראה את הסרטון לבחורה - היא תבכה ואחרי יומיים תלך לקנות פרווה !

פורסם
  • מחבר
ראיתי כבר - אבל זה מטומטם שפתאום כל הירוקים האלו משתגעים בגלל קסטרו. מוכרים פרוות מאז ומתיד.

כן אבל קסטרו בתור אחת מחברות האופנה המובילות בארץ נותנת לכל העניין הזה לגיטימציה ע"י שימוש בפרוות בכל הקולקציה החדשה שלה, זה לא שנלחמים פה באיזה סוחר פרוות קטן שלא משפיע על הלך הרוח באופנה זה ענקית אופנה שנותנת אור ירוק מצידה לרצח בעלי חיים למטרות יופי ונהנתנות ועובדה שהם "חצי" התקפלו אחרי כל הבאלגן שארגוני החיות עשו , כי הם הבינו שהם עשו טעות שתפגע בהם בסופו של דבר, יותר ויותר אנשים מבינים שתעשיית הפרוות היא תעשייה מיותר לגמרי שגורמת לסבל עצום ומיותר של בעליי חיים.

שימו לב לכמות החתימות אגב, כמעט 19 אלף (אוקיי בוא נגיד במקרה הכי גרוע של זיופים וחתימות כפולות נוריד את המספר הזה לחצי - כמעט 10 אלפים איש , זה כמות לא מבוטלת בכלל)

פורסם

מכיר את זה...

זה מזעזע

פורסם

חששתי לראות יותר מ-30 שניות ראשונות, אבל זה גורם לך לחשוב על המין האנושי... ואיזה אנשים אכזריים יש בעולם.

זה משהו שבחיים אני לא אצליח להבין.

פורסם

מזעזע לראות את המורשת שלנו

פורסם

ראיתי את זה פעם

דבר אחד שאני לא מבין

איך זה שהחיות ממשיכות לחיות אחרי שחצי מהגוף שלהם יצא מהמקום?

כמו הווידאו של החזיר ההוא שמורידים לו את הראש עם המסור והגוף שלו ממשיך לזוז

בנאדם אני יורה בו כדור והוא כבר לא זז יותר

וחייה כזאת ממשיכה לזוז שכל הכבד שלה בחוץ?

פורסם

הם לא פוגעים בחיות מהסיבה שהם רוצים את הפרוות שלמות

סביר להניח שראית גם רפלקסים

פורסם

אני מקווה שהרפלקסים האלה לא ייושמו למשחקים בעתיד שהכל יהיה מציאותי

מפחיד אם אני ישחק האף לייף 62(בעתיד הרחוק x:)

ופתאום אחרי שהרגתי מישהו יהיה לו רפלקס כזה

בכל מקרה זה לא יפה בכלל שהם לוקחים להם את הפרוות

אבל תנסה לעצור אותם נראה אם לא ירדפו אחריך אלפי בחורות עם מערוכים שמשוגעות על פרוות

פורסם

לפניי כמה ימים ראיתי תוכנית שדיברה על זה!

ואמרו, שעד לפניי שנה היה אסור למכור פרוות של חיות בארץ!

פורסם

יש דברים יותר מזעזים בעולם..תכירו : OGRISH. :bash:

פורסם
  • מחבר
:screwy:
פורסם

הם לא פוגעים בחיות מהסיבה שהם רוצים את הפרוות שלמות

סביר להניח שראית גם רפלקסים

בדיוק, זה רפלקסים. שהייתי בן 13 היו לי זוג אוגרים, ויום אחד גיליתי אחד מהם מת בכלוב (אין לי מושג למה..) ולמרות שהוא מת הוא עדיין זז. (הלב שלו לא פעם)

א

ני עדיין לא מבין למה אנשים לובשים פרוות אמיתיות, יש הרבה מאוד פרוות סנתטיות באיכות טובה שכמעט ואין הבדלים, אתה צריך להיות ממש מומחה בשביל להרגיש בהבדל הקטן ...

תנו לחיות לחיות, תעזבו אותן כבר בשקט. אני יכול להבין שחיטת חיות לצורך בשר, שזה כמובן צורך מאוד אלמנטרי, אבל לצורך פרוות?  :screwy:

זה פשוט לא מוסרי.  >:(

או שאם בכל זאת מתעקשים על פרוות אמיתית, אז לפחות שיקחו את הפרווה מחיות שנשחטו לצורך בשר ... ולא סתם לרצוח בשביל פרווה. :o

פורסם

השלב הבא יהיה להכין מעילים מעור אדם ... אני בעד !

גם ככה לא משנה את מי הורגים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים