פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אני צריך משהו בנפח 512 מגה או ג'יגה, שיהיה פשוט להפעלה. לא רוצה לשלם יותר על אופציות שיהיו מיותרות כמו רדיו, voice recorder וכו'.די חשוב שיוכל לנגן גם WMA, אבל אני אתפשר גם על נגן טוב שלא עושה את זה.אם מישהו מכיר ויודע לספר על נגן ספציפי שתומך בעברית (או אפשר לשדרג לו FW לגרסה שתומכת עברית) זה מאוד מאוד מאוד יעזור לי (הבנאדם לא שומע מוזיקה לועזית! בכלל!)אני לא מכיר כ"כ את מה שהולך בארץ וגם יוצא מנק' הנחה שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב אבל אם אני טועה, אני אשמח אם תתקנו אותי.תודה מראש!
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים בארה"ב בהחלט יותר זולאבל המחירים שנתת לנגן איכותי לא ריאלים בכללאין נגן אפילו לא הכי פשוט שיש שנכנס בתקציב הזה... שלא נדבר על משהו איכותי
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר ראיתי את הנגן של SANDISK של ג'יגה בסביבות ה-100 דולר, את ה-MuVo Micro N200 של ג'יגה ב-105... השאלה היא איך הם והכי חשוב אם מישהו יודע אם הם תומכים בעברית...
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר תודה,מישהו יודע מה ה-catch במכשירי ה-Prosound, ergotech ועוד חברות עלומות שם כאלה שנמכרים בארץ? נראה כאילו אפשר לקבל נגן של ג'יגה שתומך בעברית תמורת 400-500 ש"ח וזה נראה לי קצת חשוד.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים זה פשוט ההבדל בין לשלם על מותג לבין לשלם על ג'נרי, זה כמו כל דבר במוצרי חשמל \ מחשב או אפילו בגדים נגיד שאתה משלם על CASTRO באזור ה300 שקל ועל משהו אחר מקביל 100 שקלזה תלוי בך ובצרכיך..אפשר להסתדר עם הג'נרי ממה שראיתי זה לא כזה נוראהזמן סוללה והאיכות סאונד לא בשמיים אבל יכולות לספק את מרבית האנשים
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים תודה,מישהו יודע מה ה-catch במכשירי ה-Prosound, ergotech ועוד חברות עלומות שם כאלה שנמכרים בארץ? נראה כאילו אפשר לקבל נגן של ג'יגה שתומך בעברית תמורת 400-500 ש"ח וזה נראה לי קצת חשוד.אין קאץ'תמיד זה ככה...על משהו פחות טוב ופחות איכותי ובלי שם משלמים פחות
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר כמו שחשבתי... מוצרים שאפשר למצוא עליהם ביקורות רק בעברית ורוסית הם כנראה לא שיא האיכות.אם נעזוב את מגבלת התקציב, מישהו מכיר מכשיר טוב ויודע בוודאות שהוא תומך בעברית?
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אני מכיר מכשיר סביר שתומך בעברית מלאה...אבל לא איכותי כמו אייריבר או אייאודיו...http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&orderby=price&DB144426=150053אלה אמורים לתמוך אם אני לא טועה וכמובן יש את הנגנים הזולים הפשוטים אבל הם לא איכותיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.