עבור לתוכן

צריך המלצה על נגן MP3 בנפח 512MB/1GB - קניה בארה"ב

Featured Replies

פורסם

אני צריך משהו בנפח 512 מגה או ג'יגה, שיהיה פשוט להפעלה. לא רוצה לשלם יותר על אופציות שיהיו מיותרות כמו רדיו, voice recorder וכו'.

די חשוב שיוכל לנגן גם WMA, אבל אני אתפשר גם על נגן טוב שלא עושה את זה.

אם מישהו מכיר ויודע לספר על נגן ספציפי שתומך בעברית (או אפשר לשדרג לו FW לגרסה שתומכת עברית) זה מאוד מאוד מאוד יעזור לי (הבנאדם לא שומע מוזיקה לועזית! בכלל!)

אני לא מכיר כ"כ את מה שהולך בארץ וגם יוצא מנק' הנחה שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב אבל אם אני טועה, אני אשמח אם תתקנו אותי.

תודה מראש!

פורסם

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שעד $120 לג'יגה ו-$70 לחצי... או שאני לא ריאלי?

פורסם

בארה"ב בהחלט יותר זול

אבל המחירים שנתת לנגן איכותי לא ריאלים בכלל

אין נגן אפילו לא הכי פשוט שיש שנכנס בתקציב הזה... שלא נדבר על משהו איכותי

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הנגן של SANDISK של ג'יגה בסביבות ה-100 דולר, את ה-MuVo Micro N200 של ג'יגה ב-105... השאלה היא איך הם והכי חשוב אם מישהו יודע אם הם תומכים בעברית...

פורסם

הם נגנים טובים שלא תוכמים בעברית

פורסם
  • מחבר

תודה,

מישהו יודע מה ה-catch במכשירי ה-Prosound, ergotech ועוד חברות עלומות שם כאלה שנמכרים בארץ? נראה כאילו אפשר לקבל נגן של ג'יגה שתומך בעברית תמורת 400-500 ש"ח וזה נראה לי קצת חשוד.

פורסם

זה פשוט ההבדל בין לשלם על מותג לבין לשלם על ג'נרי, זה כמו כל דבר במוצרי חשמל \ מחשב או אפילו בגדים נגיד שאתה משלם על CASTRO באזור ה300 שקל ועל משהו אחר מקביל 100 שקל

זה תלוי בך ובצרכיך..אפשר להסתדר עם הג'נרי ממה שראיתי זה לא כזה נורא

הזמן סוללה והאיכות סאונד לא בשמיים אבל יכולות לספק את מרבית האנשים

פורסם

תודה,

מישהו יודע מה ה-catch במכשירי ה-Prosound, ergotech ועוד חברות עלומות שם כאלה שנמכרים בארץ? נראה כאילו אפשר לקבל נגן של ג'יגה שתומך בעברית תמורת 400-500 ש"ח וזה נראה לי קצת חשוד.

אין קאץ'

תמיד זה ככה...

על משהו פחות טוב ופחות איכותי ובלי שם משלמים פחות

פורסם
  • מחבר

כמו שחשבתי... מוצרים שאפשר למצוא עליהם ביקורות רק בעברית ורוסית הם כנראה לא שיא האיכות.

אם נעזוב את מגבלת התקציב, מישהו מכיר מכשיר טוב ויודע בוודאות שהוא תומך בעברית?

פורסם

אני מכיר מכשיר סביר שתומך בעברית מלאה...

אבל לא איכותי כמו אייריבר או אייאודיו...

http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&orderby=price&DB144426=150053

אלה אמורים לתמוך אם אני לא טועה וכמובן יש את הנגנים הזולים הפשוטים אבל הם לא איכותיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים