עבור לתוכן

התקנת חלונות 98

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב די ישן שאני רוצה להתקין עליו חלונות 98 , יש לי רק כמה שאלות לפני :

1) איך אני יוצר דיסקט איתחול למחשב (יש לי את ה98 רק על דיסק עדיין לא מותקן)?

2) איך אני יכול לדעת בוודאות שכשהמחשב עולה מהדיסקט איתחול אז הוא יזהה את הסידירום?

3) האם תהיה בעיה להתקין על 98 את אופיס XP ?

4) האם מישהו יכול לתת לי הוראות מדוייקות איך להתקין (עושים פורמט לפני שנכנסים לתכנית ההתקנה או שהיא כבר עושה בעצמה וכ"ו)?

פורסם

1)תכנס ל http://www.bootdisk.com.יש שם את הBOOT שאתה צריך,תוריד אותו תכניס דיסקט לכונן,ותלחץ עליו.

2)במהלך הBOOT יהיו לך כמה אפשרויות בחירה איך להפעיל את המחשב.תבחר בפעילות עם CDROM.

3)? :nixweiss:,אני די בטוח שכן,אבל מעולם לא ניסיתי.

4)

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62999.0

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי גם דיסק איתחול וגם דיסקט איתחול

ניסיתי לאתחל את המחשב דרך שניהם ובשניהם לא הצלחתי

המחשב חיפש קובץ איתחול גם בסידירום וגם בכונן דיסקטים ולא מצא

מה יכולה להיות הבעיה?

מה עושים?

פורסם

מצטער על הזמן תגובה,פשוט כבר אין לי זמן להכנס לפה כמו פעם.

בקשר לשאלה שלך...מה?

אני לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון.

פעלת לפי הלינק שהבאתי לך ב4?

אתה פשוט צריך להכניס דיסקט איחול לכונן A: דיסק של וינדוס 98 בCD ROM. ולעשות ריסטרט(או אם אין לך כונן A: אז לשים דיסק אתחול שמותקן עליו WIN98).

המחשב אמור לזהות את זה לבד. אם בכל זאת עשית זאת והוא לא זיהה לך, אז יש לך בעיה בדיסקט איתחול(או בדיסק(איתחול)).

הסיבה שהדגשתי את המילה "זיהה",היא שאולי אתה מדבר על בעיה אחרת שבה הוא אפילו לא התחיל לנסות לזהות את הCD ROM או הפלופי.

במקרה כזה אתה פשוט צריך לשנות כמה הגדרות בביוס.

כדי להכנס לביוס אתה צריך לעשות ריסטרט,ואז ממש בהתחלה ללחוץ על הכפתור שיכניס אותך אליו(אצל חלק מהמחשבים זה DELETE,אצל חלק זה F2 ואולי יש עוד כפתורים.אתה תראה איזה כפתור אתה צריך,הוא יהיה רשום במסך שמופיע ראשון כשאתה עושה ריסטרט).

עכשיו אני לא זוכר בע"פ את השם של התפריט שאתה צריך להכנס,אבל תשחק קצת אם זה עד שתגיע לאופציה של BOOT DEVICES (או משהוא בסגנון אם אני לא טועה).יהיו לך שלוש או ארבע אופציות(BOOT DEVICE 1,BOOT DEVICE 2,BOOT DEVICE 3),זאת אומרת שכאן אתה מגדיר מה המחשב יקרא קודם.תעשה שהבוט דיוויס הראשון יהיה הסידירום,השני יהיה הפלופי והשלישי יהיה הדיסק הקשיח.

אם מה שרשמתי עכשיו לא מספיק ואתה מסתבך,תן פוסט ואני אלך לעשות את זה בעצמי ואתן לך הוראות יותר מדויקות.

מקווה שעזרתי. :xyxthumbs:

פורסם

לגבי האופיס XP לא נראה לי שתוכל (עד כמה שאני זוכר ניסיתי פעם), אבל תוכל להתקין אופיס 2000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים