פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים שלום לכולםאצל דודים שלי המחשב נמצא מצד שמאל למסך וצמוד לקיר...עכשיו...הבן שלהם רוצה מארז שייפתח מצד ימין ולא שמאל (ואני לא מתכוון לדלת של הכוננים האופטים... אלא לדלת של המארז עצמו)..יש מארזים כאלה בכלל?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים 1. לא שאני יודע.2. לא מומלץ לשים את המחשב צמוד למסך (בגלל הפרעות אלקטרומגנטיות).3. אם זה קריטי - למה לא לקנות מארז בלי דלת בכלל? לדוגמא הCHENEBRO (שנראה לא רע, קיבל ביקורות סבירות ואין לו דלת).
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר הוא רוצה לעשות קצת MOODING למחשב שלו.. ומבאס אותו שכל הלוח פונה לצד שמאל...ומה זה BTX?
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים BTX זה התקן הבא ללוחות אםואני ראיתי אחד כזה של Lian-Li אבל לא ראיתי אותו למכירה בארץ
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר אפשר עוד פרטים?מה? איך? דגמים? מעבדים? לוחות...אין לי בעיה להביא חלקים מחו"ל...
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים לי יש מארז דפוק של איזה חברה סינית שקיבלתי מניורון (הנבלות) והוא נפתח מצד שמאל.במחשב השני שלי המארז נפתח מימין.אם תחפש תמצא.
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים אפשר עוד פרטים? מה? איך? דגמים? מעבדים? לוחות... אין לי בעיה להביא חלקים מחו"ל... שמו הוא Lian-Li PC-767 (הספציפי שראיתי) מידע עליו ביקורת עליו תמונות איך זה מסתדר: בכל מקרה כל הסדרה של ה Server/Full Tower של Lian-Li נפתחת מצד שמאל
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים לא ראיתי אף מארז הפוך למכירה בארץאת המחיר של ה 767 והדומים אליו תוכל למצוא ב NewEgg וכד'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.