עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיות בחיבור המקלדת למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB.

כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב.

שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות.

Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה.

לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זיהתה (את המקלדת) כ-Unknown device המחובר ל-USB. מובן שהמקלדת המשיכה לא להגיב.

ניסיתי לחבר את המקלדת באמצעות המתאם למחשב אחר - ושם מיד זוהתה כ-Unknown device (ללא שימוש ב-Hub), וכמובן - לא פעלה...

שתי שאלות בפי:

1. כיצד זה שרק לאחר שימוש ב-Hub המקלדת (לא) זוהתה? להזכירכם, ניסיתי לחבר אותה באופן ישיר לכל יציאות ה-USB, כולל זו שה-Hub מחובר אליה.

2. למה ל#@%$ המקלדת אינה מסכימה לפעול? האם יש צורך בדרייבר? מדובר במקלדת "פושטית" וגנרית, Plug&Play ממיטב התוצרת הטיוואנית.

כתמיד - אודה על עזרתכם האדיבה,

דוד.

פורסם

לדעתי הפיתרון לבעיה שלך פשוט, המקלדת שלך לא מתוכננת להיות מחוברת כ-USB. למה אני מתכוון ? נכון שאתה קונה מקלדת/עכבר של מיקרוסופט אתה מקבל מתאם USB ל-PS/2 ? יפה, עכשיו קח מודם ADSL ותנסה להשתמש במתאם הזה כדי לחבר את המודם ליציאת PS/2.... זה לא יעבוד, כי המודם לא תוכנן לעבוד על היציאה הזו. קנה מקלדת חדשה התומכת ב-USB.

פורסם
  • מחבר

צדקת, כמובן.

תודה על עזרתך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.