פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר אתה מודע לזה שב5 לאוקטובר (כנראה) יוצאת גרסא חדשה לדרייברים של NVIDIA שיכולים להעלות את הביצועים במחשבים עם מעבד כפול ליבה בעד 20-30 אחוזים? אבל אם זה PURE GAMING אז כבר קח 3700... ברור שזה Pure Gaming, לא מתפשר על פחות אחי. וכפול ליבה זה למולטי טאסקינג כמו שאמרתי, ולא לגיימינג, ככה שמיותר לקחת אותו
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים וכפול ליבה זה למולטי טאסקינג כמו שאמרתי, ולא לגיימינגבא לך להגיד את זה לאינטל?כי המערכות High-End שלהם בעוד שנה שמיועדות בעיקר לקהל הגיימרים יהיו בנויות ממרובעי ליבותאני כבר לא מדבר על כפול, אלא מרובע ליבותבכל מקרהאני לא רואה את זה כביזבוז לשים מארז וספק שתואמים את התקציב
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר בא לך להגיד את זה לאינטל?כי המערכות High-End שלהם בעוד שנה שמיועדות בעיקר לקהל הגיימרים יהיו בנויות ממרובעי ליבותאני כבר לא מדבר על כפול, אלא מרובע ליבותבכל מקרהאני לא רואה את זה כביזבוז לשים מארז וספק שתואמים את התקציבאני לא לאהוב אינטל.וכאילו שיש אנשים שטחונים מספיק כדי לקנות מעבד עם ארבעה ליבות,זה פשוט פיגור. ואין לי כוח לחכות שנה.
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אני לא מדבר בקטע של טחונים או לאזאת פעם אולי 100 שאני אומר את זהאבל כשחברה כמו אינטל מצהירה שחוד החנית שלה זה ריבוי ליבות, עם סדרה 8 (סמית'פילד 90 נ"מ - Pentium D) ובעוד כ-4 וחצי חודשים סדרה 9 (פרסלר 65 נ"מ - Pentium D)זה מכניס חברות קטנות יותר (וכמעט כל חברה שקשורה למחשבים יותר קטנה מאינטל) ללחץכולם צריכים לפתח יישומים לניצול כפולי ליבה
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר אני לא מדבר בקטע של טחונים או לאזאת פעם אולי 100 שאני אומר את זהאבל כשחברה כמו אינטל מצהירה שחוד החנית שלה זה ריבוי ליבות, עם סדרה 8 (סמית'פילד 90 נ"מ - Pentium D) ובעוד כ-4 וחצי חודשים סדרה 9 (פרסלר 65 נ"מ - Pentium D)זה מכניס חברות קטנות יותר (וכמעט כל חברה שקשורה למחשבים יותר קטנה מאינטל) ללחץכולם צריכים לפתח יישומים לניצול כפולי ליבהלא מת על אינטל,אם זה יהיה AMD אז מילא.
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים למה AMD שונים? מיוחדים?הדיבור הוא 3-4 חודשים אחרי אינטל להחליף צ'יפסט וולהשיק מרובעי ליבה במקביל להיפטרות מסוקט 754 והעברת סמפרונים לסוקט 939
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר למה AMD שונים? מיוחדים?הדיבור הוא 3-4 חודשים אחרי אינטל להחליף צ'יפסט וולהשיק מרובעי ליבה במקביל להיפטרות מסוקט 754 והעברת סמפרונים לסוקט 939אנערף, אני לא מבין בסוקטים צ'יפסטים ושאר שטויות.אני רק יודע שהסוקט הכי חדש לבנתיים זה 939, חוץ מזה אני לא מתעמק בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.