פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים המחשב משמש ל: סרבר לכל הבית, רינדור תלת מימד יחסית כבד, עריכת וידאו וכמובן משחקים הורדות ואופיס.הערה: המחשב יגיע רק בעוד כחודשיים בגלל הזמנות מיוחדותהמפרט:מעבד: Intel Pentium 4 2.26 Ghzלוח אם: Asus P4T533 - עוד לא הגיע לארץ (ייבוא מחו"ל)זכרון: 1GB Samsung RDRAM PC1066 32bit - חצי מגיע עם הלוח ועוד חצי מוזמןכרטיס מסך: ATI Radeon 9700 - מוזמן מראש מהאתר שפרסמו כאן (לא זוכר את השם)כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 6/1הארד דיסקים: ארבע יחידות של WD 80GB 8 MB Cache Special Editionצורב: Plextor 48X24X48 - מחו"לדיוידי: Aopen 16X48עכבר ומקלדת: Logitech Cordless Desktop - Blackכונן זיפ: Iomega 250MB Internalכונן דיסקטים: Teac 1.44מארז: Lian Li PC-71ספק כוח: Antec 550wרמקולים: Klipsch 5.1 + Klipsch Amplifierלמרות שהזמנתי הייתי שמח לשמוע דעות שלכם ושיפורים... מכיוון שיש למחשב זמן עד שהוא יגיע יש לי אפשרות לעשות שיפורים/שינויים קלים במפרט.....תודה מראש!
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים המחשב משמש ל: סרבר לכל הבית, רינדור תלת מימד יחסית כבד, עריכת וידאו וכמובן משחקים הורדות ואופיס.הערה: המחשב יגיע רק בעוד כחודשיים בגלל הזמנות מיוחדותהמפרט:מעבד: Intel Pentium 4 2.26 Ghzלוח אם: Asus P4T533 - עוד לא הגיע לארץ (ייבוא מחו"ל)זכרון: 1GB Samsung RDRAM PC1066 32bit - חצי מגיע עם הלוח ועוד חצי מוזמןכרטיס מסך: ATI Radeon 9700 - מוזמן מראש מהאתר שפרסמו כאן (לא זוכר את השם)כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 6/1הארד דיסקים: ארבע יחידות של WD 80GB 8 MB Cache Special Editionצורב: Plextor 48X24X48 - מחו"לדיוידי: Aopen 16X48עכבר ומקלדת: Logitech Cordless Desktop - Blackכונן זיפ: Iomega 250MB Internalכונן דיסקטים: Teac 1.44מארז: Lian Li PC-71ספק כוח: Antec 550wרמקולים: Klipsch 5.1 + Klipsch Amplifierלמרות שהזמנתי הייתי שמח לשמוע דעות שלכם ושיפורים... מכיוון שיש למחשב זמן עד שהוא יגיע יש לי אפשרות לעשות שיפורים/שינויים קלים במפרט.....תודה מראש!אני חסר מילים הכל מצוייןרק דבר אחד שיכול לעזור זה להחליף את הDVD לפיוניר (הדגם עם המגש) אבל לא חייב פשוט מנסיון עם הDVD הזה הוא מצוייןותתחדש
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים דיוידי דווקא מומלץ ה-BenQ לפי הביקורת בטכנו. למרות שגם ה-Aopen סבבה. אני רואה שבסוף הזמנת את ה-Klipsch 5.1 עם המקודד החיצוני שלהם.. וואיי זה הולך לעלות כל כך הרבה במכס.. עם איזה מסך בסוף? שיהיה בהצלחה אחי, אני שמח בשבילך! ;D
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מחבר 500 דולר רמקולים כולל האמפליפייר + 45% מכס....מסתדרים...אני משאיר את המערכת הזאת לכמה שנים טובות (מדובר על הרמקולים)המחשב אני מחליף עוד בערך שנה וחצי
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים 500 דולר רמקולים כולל האמפליפייר + 45% מכס....מסתדרים...אני משאיר את המערכת הזאת לכמה שנים טובות (מדובר על הרמקולים)המחשב אני מחליף עוד בערך שנה וחצי/COUGH חנוק /COUGH
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים "לוח אם: Asus P4T533 - עוד לא הגיע לארץ (ייבוא מחו"ל)"חדשות, הוא הגיע לארץ. אבל בארץ הוא בא עם 256MB זיכרון. אני בטוח שאפשר לקנות עוד 3 256MB (ואז יהיה 1GB) ישירות מהיבואן של אסוס ושם תקבל את הסמסונג המקורי.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים ולמה אתה צריך כל כך חזק?תשובה:המחשב משמש ל: סרבר לכל הבית, רינדור תלת מימד יחסית כבד, עריכת וידאו וכמובן משחקים הורדות ואופיס.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים ולמה אתה צריך כל כך חזק?תשובה:המחשב משמש ל: סרבר לכל הבית, רינדור תלת מימד יחסית כבד, עריכת וידאו וכמובן משחקים הורדות ואופיס.נו באמת...... רינדור תלת מימד כבד..... הצחקת אותי...... איזה רינדור תלת מימד כבד עושה משתמש ביתי?
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים ופעם בשבוע הוא מרנדר איזה משהו שעם DURON 1000 יקח זמן קצר מאוד?נו באמת.......
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מחשב כזה לאופיס זה בן זונה אם יש לו כלכך הרבה כסף, אז למה שהמחשב גם ישמש כשרת כסרבר ברשת הביתית.. בזבוז משאבים עצבני. זה מחשב חביב לעריכת וידיאו. לרינדור תלת מימדי כבר עדיף לקחת Dual Athlon MP , שם יבוא הפוטנמציאל המלא של שני מעבדים ויחסוך לך הרבה זמן. ועוד משהו... אם המחשב יגיע עוד כחודשיים ? למה הזמנת כבר עכשיו חלק מהדברים ? המחיר עוד ירד ויצאו דגמים יותר חדשים.. גם בזבוז
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מחבר אני עובד עם סטודיו מקס...ולא רציתי שני מעבדים כי לא רציתי להסתבך עם זה..המחירים הם לפי היום בו מגיע המחשב ולא לפי מחירי היום.אני יודע שהגיע הלוח אם ונכון עם 256 מגה - אני לא מסתבך ואני מקבל את הדגם עם ה512 מחו"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.