פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים קריאה לבעלי ה-LG 1750HQ - האם יש לכם כיוונון גובה במסך (המסך עולה ויורד על הבסיס), ואיפה קניתם אותו?
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים יש כיוון גובה!!! קניתי בחנות בשם ''ליאור'' בירושלים.. עם אחריות של היבואן והכל..
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים שלום לכולם!חבר שלי מחפש מסך. הוא מתלבט בין LCD17 וCRT19 . המחשב שהוא קונה מיועד לעבודה ומשחקים חדשים, אבל הוא לא גיימר כבד כך שאין צורך בשיא הטכנולוגיה.אפשר לקבל הצעות למסכים , יותר בכיוון של LCD, משום מה הוא נדלק עליהם, במחיר של עד 1700 ש"ח מומלצים
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים חשבתי שהייתי ברור פעם קודמתלך לעמוד הראשוןתבדוק איזה מסכים עומדים בתקציבתבחר מתוכם את זה שיש לו את הפיצרים שאתה צריך (כיוון גובה/DVI/אחריות) ולך לחנות ותראה אותואין כזה דבר מסך הכי טוב בתקציב הזה, לכל אחד יש יתרונות וחסרונותכל המסכים הטובים נמצאים בעמוד הראשון
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים ViewSonic VP171מה דעתכם על המסך הזה ?קראתי עליו ביקורות שלילות...מה דעתכם ?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים לקנות מסך 17 ב-2500 לדעתי זה ביזבוז כסףאו שתפזול לכיוון ה-19 אינץ או שתקח מסך 17 ב-1700-1800 שקלחבל על הכסף
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אז אני צריך גם מסך עם ניגודיות טובה וגם מהיר, ואין מסכים ממש טובים ב1700 שקל.. כאילו ברור שאני יעדיף לחסוך ת'כסף אבל אני לא מתפשר על איכות..
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים גם לסמסונג 730B יש ניגודיות טובה וזמן תגובה נמוך (אפילו יותר מה-VS)אני לא מאמין שתרגיל בהבדלים בינו לבין ה-VS היקרשניהם משתמשים בדיוק באותה טכנולוגיהביזבוז כסף לדעתי, אבל תעשה מה שאתה רוצה.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אני מאמין שחבל ללכת עם הראש בקיר..אז אני פה כדי להתייעץ וכאחד שעושה רושם שמבין בענייןאתה יכול להמליץ לי בבקשה על מסך שלדעתך יכול לספק לי את התנאים האופטימליים ?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים כמעט כל מסכי ב-17 משתמשים באותה טכנולוגיה של פנלים שנקראת TN-filmבחברות הטובות (לא proview mag ושאר השאריות) כמעט ואין הבדלים בין המסכים (ולכן גם כמעט ואין הבדלים במחיר, כמעט כולם עולים סביב ה-1700-1800 שקל)יש מספר חברות מצומצם שמרשה לעצמם לדרוש מחירים מאד גבוהים על כמעט אותה תמורה כמו VS, EIZO ועוד...יכול להיות שהמסכים היקרים טובים יותר אבל ההפרש יהיה כל כך קטן שהוא פשוט לא שווה את ההבדל במחיר (לדעתי)מסך כמו Samsung 730B או LG L1750HQ יתנו כמעט את אותה תמורה במחיר קטן בהרבה.בנוסף הסמסונגים וה-LG הרבה יותר זמינים, היבואן של VS קצת מעצבן בקטע של הזמינות ומה שהוא מבטיח שיגיע מחר יכול להגיע גם אחרי חודש.בסופו של דבר ה-VS כנראה טוב יותר, השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם ההבדל במחיר מוצדק. לדעתי לאב-19 אינץ זה כבר אחרת לגמרי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.