פורסם 2006 במרץ 419 שנים מה1780Q אני לא בטוח שהוא טוב יותר, אבל מהשאר הוא טוב יותר גם באיכות התמונה וגם בזמן התגובה.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים ואם משווים אותו ל1780Q?והאמת שב1800 שקל כבר יש את המסך של ויוסוניק vx724שהוא 4ms gray to gray.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים ^^^^KSPנו אז מה יותר משתלם? 1780Q עם אחריות של ח.י, או VX724 עם אחריות של KSP???? ???
פורסם 2006 במרץ 419 שנים ^^^^KSPנו אז מה יותר משתלם? 1780Q עם אחריות של ח.י, או VX724 עם אחריות של KSP???? ???אתה יכול להשתמש בחיפוש יש המון מיד על הנושא כבר החל מאחרי עמוד 100 ...אחריות למסך = זהבתוותר על אחריות מ KSP ותקנה או מסך של סמסונג עם אחריות של חיון הפצה או מסך VS עם אחריות אומניטק !
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מה עם LG ואחריות מ-ח.י?יש אחריות ל3 שנים..בהתחשב בעובדה שאני מביא אותו במחיר טוב,בערך 1600 שקל..תודה
פורסם 2006 במרץ 419 שנים האריזה הגיעה גם עם כבל מתח אמריקאי, איזה יופי שמישהו עוקף את היבואנים הסחטנים האלה ונותן לנו לקנות במחיר סביר יחסית !ולכל אלה שדואגים שהוא יעשה בעיות, הוא לא עושה ! זה מסך מצויין חד צבעוני והכי טוב שיש כיום בשוק !ואם יש בעיה רצינית אני לא חושב ש KSP יעשו לי בעיות ולא יחליפו או ישלחו למעבדה !!!
פורסם 2006 במרץ 419 שנים האריזה הגיעה גם עם כבל מתח אמריקאי, איזה יופי שמישהו עוקף את היבואנים הסחטנים האלה ונותן לנו לקנות במחיר סביר יחסית !ולכל אלה שדואגים שהוא יעשה בעיות, הוא לא עושה ! זה מסך מצויין חד צבעוני והכי טוב שיש כיום בשוק !ואם יש בעיה רצינית אני לא חושב ש KSP יעשו לי בעיות ולא יחליפו או ישלחו למעבדה !!!סחטנים לא יפה לאמרהם נותנים שירות טוב ואחריות טובה ובשביל זה משלמים יותר !תעשה לכל החברים פה טובהתתקשר ל KSP תאמר להם שיש לך יותר מ 4 נקודות במסך או שיש בעיות ולא נדלק וכו (תנסה שיהיה לא בדרך של לשקר)ותבקש להחליף ותראה מה יאמרו לך נשמח לשמוע תתגובה שלהם פה בשביל החברים שיוכלו לקנות בלב שקט.מה עם LG ואחריות מ-ח.י?יש אחריות ל3 שנים..בהתחשב בעובדה שאני מביא אותו במחיר טוב,בערך 1600 שקל..ח.י. יבואנים ונציגים של LG אחריות שלהם זה מעולה גם כמובן בלי שום ספק.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים חברה מה אומרים על המסך החדש של LGעם 4 MS?http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=74&keySearch=דגם : l1732pיש לו 1:700ובהירות 300cd/m² מישהו יודע כמה הוא עולה דרך אגב?
פורסם 2006 במרץ 419 שנים נראה טוב לפי הנתונים נשמח אם תקנה אותו ותאמר לנו איך הוא בסרטים ומשחקים סתם ככה נקווה שייתנו לו מחיר לא יותר מ 1600 שח...
פורסם 2006 במרץ 419 שנים לא הצלחתי למצוא אם יש לו DVI או אין לוחוץ מזה ביבש הוא מצויין - וכולל אפילו כיוון גובה ו-pivot אוטומטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.