פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מה ההבדל בין הדגמים הבאים:VX922 VX924יש הבדל (זניח) בזמן התגובה, וחוץ מזה?אם לבחור בינהם אז איזה עדיף?ולמה המסכים האלה פחות טובים מVP930 שיש לו זמן תגובה גבוה יותר?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים הם פחות טובים כי הם משתמשים בטכנולוגיה זולה יותר של פנלה-VX הם TN בעוד ה-VP הוא MVAבעמוד הראשון יש לך הסבר מלא מה זה אומר
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים חברה מה המצב ? מישהו יכול לחוות דעת על Samsung 960BF, אני עוסק בעיצוב גראפי ומוצר. כיום יש לי Samsung SyncMaster 172T והוא מצויין (המסך הכי טוב שהיה לי) אבל חשבתי לעבור ליותר גדול. אז אם מישהו יכול לייעץ בנושא, תודה מראש - - - -
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים ממש לא מומלץ לעיצוב גראפיה-172T הוא מסך עם פנל MVA בעל 8 ביט צבע (16.7 מיליון צבעים)ה-960BF הוא מסך עם פנל TN בעל 6 ביט צבע (+2 ביט הדמיה) שאולי טוב למשחקים אבל מציג הרבה פחות צבעים ולא מומלץ לעיצוב גראפי.אם אתה רוצה להשאר באותה ליגה אתה צריך מסך עם פנל MVA PVA או IPSיש את ה-Viewsonic VP930 שעולה איזה 3700 שיכול לספק אותךלמידע נוסף על סוגי פנלים קרא את העמוד הראשון
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים טוב, תראה אני מקבל את מה שאתה אומר,יש לך רק טעות אחת ה 172T הוא גם כן TFT/TN ולא MVA (לפחו לפי האתר)http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/172t.asp?page=Specificationsאז בעצם אני לא משפר אבל גם לא גורע בביצועים, יש לך הצעה אחרת חוץ מ VIEWSONIC יש לי נסיון רע איתם.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש כנראה 2 דגמים של 172T (יש מצב שאמרקאי ואירופאי)אם תחפש בגוגל תמצא 172T עם פנל של PVAhttp://www.samsung.com/Products/Monitor/DiscontinuedModels/MO17PSDSV.asp?page=Specificationsאיזה צבע המסך שלך?הבסיס שלו זה ריבוע מלא (כמו בתמונה שלך) או מסגרת (כמו בתמונה שלי)?האם הזוית צפיה של המסך ממש גרועה מלמטה או שהיא זהה לכל השאר?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש כנראה 2 דגמים של 172T (יש מצב שאמרקאי ואירופאי)אם תחפש בגוגל תמצא 172T עם פנל של PVAhttp://www.samsung.com/Products/Monitor/DiscontinuedModels/MO17PSDSV.asp?page=Specificationsאיזה צבע המסך שלך?הבסיס שלו זה ריבוע מלא (כמו בתמונה שלך) או מסגרת (כמו בתמונה שלי)?האם הזוית צפיה של המסך ממש גרועה מלמטה או שהיא זהה לכל השאר?הוספתי את זה בעריכה וכנראה שלא שמת לב
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים ריבוע ריק, וזוית הצפיה זהה מכל כיוון, אני חושב שההבדל היחיד הוא בחוסר העיקביות בין האתר האירופאי (הלינק שלי) לאתר האמריקאי (הלינק שלך).
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אם הזוית זהה כנראה (70%) שזה PVAכמעט כל ה-TN סובלים מזויות ממש צרות מלמטהאז כנראה שמעבר ל-960 תהיה ירידה באיכות מבחינתךיש מסך של EIZO עם פנל MVA 8ms, חפש בזאפ או גוגל.ה-VS מצויין וחבל שעל סמך ניסיון אחד אתה שולל אותם, אתה יכול אפילו לקרוא ביקורת על המסך ב-Tom's hardware.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים תודה אחי, על העזרה, אני אבדוק את מה שאתה אומר,לפעמים קשה לנסות שוב אחרי שנפלת פעם אחת אבל אני אעשה מחקר מקיף ואבדוק.חוץ מזה, מה ההבדל בין 4ms ל 4ms Gray To Gray ???
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים 4ms אומר את המהירות שבו הפיקסל מחליף צבעים/גוונים (מאיזה צבע לאיזה זה כבר שאלה אחרת)gray to gray - הכוונה היא בין שני גווני אפור - שזה המעבר הכי מהיר שיכול להיותכלומר: כשכתוב לך מספר MS הכוונה היא המעבר הכי מהיר שהמסך יכול לבצע 99% זה באמת gray to grayהבנת? כי כמו שכתבתי אפילו אני לא ממש מבין... :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מה עדיף?samsung 930B או 930BFכלומר: האם 4 מול 8 MS שווים את ה 400 שקל מחיר?והאם זו אותה איכות בשניהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.