פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים שלום , עשיתי בדיקות רציניות וקפדניות והגעתי למסקנה שהמסך הטוב ביותר שקיים בשוק הוא VP930B Viewsonic בטח רובכם יודעים על העובדה הזו. אז הנה השאלות: 1) יש סיכוי שמישהו יודע האם יש תאריך קרוב של נפילות מחיר למוצר הזה? בקיצור- האם שווה לחכות כמה חודשים בשביל לקנות אותו? 2) האם מישהו יודע על מחיר נמוך מ3600? ולא בחו"ל כי זה לא ממש עוזר לי... תודה! אם התגובה אישית אפשר גם לשלוח לאימייל...
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים באיזה חנות יש את המסכים של SAMSUNG וSONY להשוואה?לך לכל חנות מחשבים גדולה:באג,אופיס דיפו..וכובנוגע למסך הכי "טוב" זה ממש לא נכון הכי טוב שיש זה של DELL ואחרי זה של SONY!
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מצטער להודיע לך אבל סוני לא כאלה תותחים במסכים הדקים כמו שאתה מתאר אותםתקרא קצת ביקורות בחול...המסכים של LG/SAMSUNG/ViewSonic מקבלים ביקורות הרבה יותר טובותוגם DELL לא הכי טוביםבקיצור הרבה שטויות נכתבו פה
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מצטער להודיע לך אבל סוני לא כאלה תותחים במסכים הדקים כמו שאתה מתאר אותםתקרא קצת ביקורות בחול...המסכים של LG/SAMSUNG/ViewSonic מקבלים ביקורות הרבה יותר טובותוגם DELL לא הכי טוביםבקיצור הרבה שטויות נכתבו פהיש לך בבית 4 מסכי LCD שאתה מדבר ככה?>סביר להניח שלא ולי יש אז אני יודע על מה אני מדבר וכמו שאמרתי מקודם שילך ויבדוק בחנויות!ד"א DELL הם הכי טובים בעולם במסכי LCD אז שב בשקט!
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים יש לך בבית 4 מסכי LCD שאתה מדבר ככה?>סביר להניח שלא ולי יש אז אני יודע על מה אני מדבר וכמו שאמרתי מקודם שילך ויבדוק בחנויות!ד"א DELL הם הכי טובים בעולם במסכי LCD אז שב בשקט!תאמת יש לי 4 מסכי LCD בביתSamsung 710TMHyundai Q17+LG 1730BViewsonic VP930ואני עובד בעבודה עם Samsung 730B ו-Samsung 930BDELL ממש לא מייצרים את המסכים הכי טובים, הם סתם קונים פנלים שעוד חברות קונות.ומאד כדאי שתרגיע את התגובות שלך או שתמצא את עצמך בחוץ.
פורסם 2005 בדצמבר 620 שנים http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1 איך התוכנה הזו? יש יותר טובות?
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים שלום לכולם אני מחפש מסך LCD עד 2000 שח...שיהיה כל שיותר גדול. תודה רבה (הסטיקי מיועד גם לCRT?)
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים הסטיקי מיועד רק לLCD.אני הייתי ממליץ לך על הSamsung 730B שהוא מסך 17" ונראה לי שזה המסך הטוב ביותר בתקציב.המסך הזה עולה בסביבות ה1,700 ש"ח.
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים ב-2000 שקל אתה יכול לקנות 19 אינץ ממש גרוע או 17 טובבשביל 19 נורמלי אתה צריך לפחות 2400 שקל
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים שלום , עשיתי בדיקות רציניות וקפדניות והגעתי למסקנה שהמסך הטוב ביותר שקיים בשוק הוא VP930B Viewsonic בטח רובכם יודעים על העובדה הזו. אז הנה השאלות: 1) יש סיכוי שמישהו יודע האם יש תאריך קרוב של נפילות מחיר למוצר הזה? בקיצור- האם שווה לחכות כמה חודשים בשביל לקנות אותו? 2) האם מישהו יודע על מחיר נמוך מ3600? ולא בחו"ל כי זה לא ממש עוזר לי... תודה! אם התגובה אישית אפשר גם לשלוח לאימייל... פליז אנשים! אתם לא יודעים כמה חשובים לי הפרטים, אני מתכוון לקנות אותו בקרוב ואני לא רוצה להצטער:-/ משתוקק לתגובה כלשהי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.