עבור לתוכן

מסכי LCD מומלצים + סקירת מושגים. נושא מרוכז, כל השאלות/תשובות בדיון הזה בלבד.

Featured Replies

פורסם

אני עם 12 MS ואין שום מריחות.

• תגובות 1.3k
  • צפיות 143.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה ככה

בריחה של התאורה האחורית במסגרת על רקע שחור די נפוץ במסכי LCD

זה לא פגם ספציפי במסך שלך

בעקרון נכון, אבל לא הכי מדויק.

בLCD אכן התצוגה קצת יותר בהירה בקצוות אבל זה משתנה ממסך למסך. למשל ב710T שלי בקושי ניתן לשים לב, לא רואים את זה, רק אם מסתכלים מזווית רחבה ואז התמונה הופכת בהירה, אבל זה נורמלי לLCD. בBenQ 731 של חבר שלי רואים את זה ממש, גם שמסתכלים מול המסך.

פורסם

צריך המלצה למסך LCD 17 אינץ' עד 1200 שקל.

לא רוצה LG או סמסונג, בעקרון שיהיה מהירות של 8, ניגודיות טובה, בהירות טובה, צבע שחור.

לא חשוב לי DVI. בעקרון המטרות הם לגלישה באנטרנט בפנאן, משחקים בלי שימרח לי, אהה ואחריות 3 שנים.

אני ראיתי פה טראד ישן על מסך של ויו סוניק שעולה 1099 שקל והוא נראה מצוין, נראה לי קצת טיפשי לקנות היום סמסונג וLG כשיש עוד מלא חברות טובות בשוק.

בעקרון אני רוצה לפני ההזמנה להיות עם מגוון של מסכים מולמצים. אני לא גיימר אבל לא רוצה להתקע עם מריחות באמצע משחק. אהה ולא חייב רמקולים.

תודה לעוזרים.

פורסם

אז תיקח אותו עם אתה ראית עלו תגובות טובות

פורסם

ב1200 לא תשיג DVI בכל מקרה. ::)

פורסם

ב1200 אם תמצא משהו בכלל זה זבל טהור.המסך של Viewsonic שאתה מדבר עליו נמכר במחיר ההוא כשהיה במכרז של ידיעות לפני כמה חודשים טובים.מחיר השוק שלו היום הוא 1400+.

פורסם

אנשים איזה מסך הכי מומלץ ב2400 ש''ח?

פורסם

אנשים איזה מסך הכי מומלץ ב2400 ש''ח?

17/19?

פורסם

חבר'ה תראו היה היום משהו ששמתי לב בעיתון:

"המכרז הבא

מסך LCD למחשב 19 אינץ' מתצרות וויו סוניק מדגם VA912ת כולל רמקולים. משקל: 5.5 ק"ג, זמן תגובה: 8MS, קונטרסט: 1:600, מחיר מדף: 2,499 שקל, אחריות ל-3 שנים של אומניטק."

זה ממגזין "ממון" בידיעות אחרונות, מה אתם אומרים?

פורסם

17/19?

19

פורסם

צריך המלצה למסך LCD 17 אינץ' עד 1200 שקל.

לא רוצה LG או סמסונג, בעקרון שיהיה מהירות של 8, ניגודיות טובה, בהירות טובה, צבע שחור.

לא חשוב לי DVI. בעקרון המטרות הם לגלישה באנטרנט בפנאן, משחקים בלי שימרח לי, אהה ואחריות 3 שנים.

אני ראיתי פה טראד ישן על מסך של ויו סוניק שעולה 1099 שקל והוא נראה מצוין, נראה לי קצת טיפשי לקנות היום סמסונג וLG כשיש עוד מלא חברות טובות בשוק.

בעקרון אני רוצה לפני ההזמנה להיות עם מגוון של מסכים מולמצים. אני לא גיימר אבל לא רוצה להתקע עם מריחות באמצע משחק.  אהה ולא חייב רמקולים.

תודה לעוזרים.

במחיר כזה אתה יכול לקנות רק מסך מתצוגה.

פורסם

חבר'ה תראו היה היום משהו ששמתי לב בעיתון:

"המכרז הבא

מסך LCD למחשב 19 אינץ' מתצרות וויו סוניק מדגם VA912ת כולל רמקולים. משקל: 5.5 ק"ג, זמן תגובה: 8MS, קונטרסט: 1:600, מחיר מדף: 2,499 שקל, אחריות ל-3 שנים של אומניטק."

זה ממגזין "ממון" בידיעות אחרונות, מה אתם אומרים?

נשמע טוב ,תעדכן בכמה מוכרים אותו במכרז.
פורסם

יש בלוג'יק את אותו מסך ב-150 שקל פחות, לא עדיף?

וגם, במקרה שאני אקנה את המסך הזה, האם אפשר ל"נתק" את הרמקולים שעל המסך ושהATP3 שלי הוא יהיה הDEFAULT?

פורסם

יש בלוג'יק את אותו מסך ב-150 שקל פחות, לא עדיף?

וגם, במקרה שאני אקנה את המסך הזה, האם אפשר ל"נתק" את הרמקולים שעל המסך ושהATP3 שלי הוא יהיה הDEFAULT?

תלוי בחיבור אבל ברוב המקרים אתה יכול להפעיל גם את זה וגם את זה.....

פורסם

19

Samsung 930B/913B/913N כתוב פה בדיון פרטים על כל אחד מהמסכים הללו ומוצגות תמונות,אם אתה צריך DVI או PIVOT הכל בהודעה הראשונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים