פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אני מנסה להרכיב מחשב חדש לאחותי ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס.השאלה שלי היא בנושא המעבד ולוח האם ...האם ללכת על ה-sempron של AMD או celeron D של INTEL ?וכמובן בעקבות השאלה הזאת עולה השאלה על לוח האם ...מכתבות שונות אני מבין שעם שחרור גרסת celeron D יש איזשהו שיוויון בין הביצועים של שני המעבדים, זה נכון ?מה אתם אומרים על Chaintech SK8T800 (S-754 ?אין לי תקציב גדול מידי ואני מבין שאני לא קונה מחשב שיריץ DOOM3, אבל אני מנסה להוציא את המירב מהתקציב שלי.תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים ה Sempron 2800 S-754 נותן יחס ביצועים / מחיר הכי טובתבקש שיתנו לך את הגירסה עם התמיכה ב 64Bit, זה אמור להיות באותו המחירוהלוח הספציפי אני לא מכיראבל למה לא ללכת על משהו שידוע כלוח מצוין כמו Gigabyte K8NS?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר משום שאני לא יודע מה טוב ומה לא.יש לך המלצות בשבילי ?סתם לידע כללי, מה המשמעות תמיכה ל64bit ? (אני יודע מה זה 64bit, אבל מה הפירוש של תמיכה ל ...)תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים תמיכה זה אומר שיש לו את הסט פקודות AMD64 ואת הרגיסטרים של ה 64Bitיש דגמים זהים של Sempron כאשר אחד מגיע עם 64Bit והשני לאולוח מצוין זה Gigabyte K8NS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.