פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים וואלה?? בוא אני אגלה לך משהו..אם אתה ממלא מי קרח באופן קבוע אתה יכול לקבל תוצאות יותר נמוכות מטמפ' החדר..עריכה:למשהו יש מושג מה ה-CFM של שואב אבק ממוצע?אמור להיות קירור לא רע בכלל
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים איך קירור מה אתה בסדר ?!!?! :screwy: ומי קרח זה כבר לר נחשב לקיררור מים!!!
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אם אתה לא יודע עדיף שלא תדבר..מבחינת אפקט, שאיבה ודחיפת אוויר הן זהות ביכולת הקירור שלהם את גוף הקירור..ודברתי על הכוח של המארר והמנוע של שואב אבקומי קרח למיטב ידיעתי הם עדיין מים... פשוט קרים יותר..
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים זה לא זההשאלה היא לכמה זמן המי קרח יספיקו לך בוא נגיד שמתה מי קרח, עם בידוד והכל ה"קור" הזה לא נשאר לתמידנגיד שעשית OC חביב, והמעבד שלך עם מי קרח על 40 נחמדאחרי שה"קור" הולך אתה מוצא את עצמך עם טמפ' יותר חמה
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים זה לא זה השאלה היא לכמה זמן המי קרח יספיקו לך בוא נגיד שמתה מי קרח, עם בידוד והכל ה"קור" הזה לא נשאר לתמיד נגיד שעשית OC חביב, והמעבד שלך עם מי קרח על 40 נחמד אחרי שה"קור" הולך אתה מוצא את עצמך עם טמפ' יותר חמה בדיוק !!! עכשיו Access denied נראה לי שאתה זה שלא מבין!!! אין לי כוח לזיבולי מוח שלך. ומה יעזור לך המנוע של שואב האבק ????? תלמד כמה דברים ואחר כך תבוא ותפליץ את ידיעותיך. :s07:
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר וואי איך נבאלתי כשראתי שMILK כתב את ההודעה האחרונה (חשבתי שננעל)וח(ז)רה לעניינים:איך הגענו לדיבור על מים קפואים?יאללה שיבואו עוד אנשים חוץ ממכם (Access Denied, elad the master, iakovl)
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים וואלה?? בוא אני אגלה לך משהו..אם אתה ממלא מי קרח באופן קבוע אתה יכול לקבל תוצאות יותר נמוכות מטמפ' החדר..עריכה:למשהו יש מושג מה ה-CFM של שואב אבק ממוצע?אמור להיות קירור לא רע בכלללי יש רעיון הרבה יותר טוב!אתם מכירים את הפן לשיער שיש לו כפתור לאוויר קר??אז יש לי כזה של קנווד ממש חזק שעושה רוח משהו מטורף ובלחץואותו פשוט מפנים לגוף הקירור והוא לא יתן לגוף הקירור להגיעה ליותר מטמפ' החדרחחחח
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים בקיצור בלי לבלבל יותר מדיי תשכל!*לפותח הת'רד* - Big typhoon הוא הקירור אוויר הכי טוב כיום לפי מיבחנים והשוואות!!!!!!!!!!! דיי ליפתוח ת'רד על הנושא כל פעם!!! לדעתי צריכים ליפתוח סטיקי על הנושא הזה של קירור אוויר !!!!! קחו לתשומת ליבכם.
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים יפה לראות איך כולם מעריצים מושבעים של ה Big Typhoon. אבל לפי מה שאני רואה יש פה שלושה תותחים יותר כבדים ממנו: http://www.tomshardware.com/2005/06/07/10_mammoth_cpu_coolers/page30.html ה - Titan Vanessa L-type מגניב לגמרי, כמו מגדל עזריאלי במרכז הלוח ;D אבל האמת שאני לא רואה את שני המקומות הראשונים בשום מקום בארץ... מה זה הכסף שלנו שווה פחות???
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים ביררתי גם אצל היבואן של TT בארץ וגם באימייל ל-TT העולמית, אין מה לצפות ל-Silent Wheel לפני נובמבר כנראה..לפחות חודש וחצי עד חודשיים עד שהוא יצא, שלא נדבר על יגיע לארץזה ממש אבל ממש לא נכון, יש אותו כבר כמה חודשים טובים בזיגזג וכתוב שהוא נמצא פיזית בחנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3830ויש בעוד כל מיני חנויות, תעשה חיפוש בגוגל (silent wheel מחיר) ותמצא מלא חנויות שיש להן.בקשר לשאלה שלך, ממה שקראתי ביקורות, אם אתה מצמיד מאוורר ממש חזק לסוניק טוואר הוא יוצא קירור עצבני פי כמה מהטייפון..השאלה כמה קירור אתה רוצה וכמה שקט אתה מוכן שהמאוורר יהיהכנ"ל לBT, גם לו אתה יכול להחליף לאיזה delta קטלני והוא יהיה יותר חזק מסוניק עם 6 silent wheelחוץ מזה ה silent wheel עם כל הגודל שלו עושה רק 54CFM שזה כמעט כלום בשביל מאוורר 13ס"מ קוטר.
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר כל הכבוד חברה, אבל אתם שמתם לב שההודעה האחורנה נכתבה ב19.9.05!!! זה שלושה חודשים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.