עבור לתוכן

בקשות לשמות של 2 תוכנות, חנמיות או לא, בשני נושאים, עזרה דחופה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם שוב, אני מחפש כבר הרבה זמן כל מיני תוכנות לצרכים שונים, אשמח לעזרה מכם.

1. הבקשה הראשונה שלי היא מקודד וידיאו, אני צריך תוכנה לא מסובכת שאני מכניס לה קובץ וידיאו בפורמט מסויים, דרכה אני אוכל לבחור לאיזה פורמט אני רוצה לקודד.

לדוגמא לקחת קובץ MPEG להפוך את הקובץ לDVD (DVD הרי מסודר במין תקיות כאלה), אבל אני צריך שהתוכנה הזאת תוכל לקודד לי גם קליפים וסירטונים לפורמט MP4 בגלל שבקרוב אני קונה IRIVER U10 ואני רוצה לשים שם קליפים מפורמט אחר, גם הפוקט פיסי של אבא שלי יודע לקרוא רק את הפורמט הזה.

בקיצור אני יסכם את זה במקודד וידיאו שיכול לקודד לDVD ושלל פורמטים.

2. עכשיו פה יש לי שאלה שאני חושב שתוכנה מסויימת תפתור לי אותה.

יש לי במחשב מסמכים סודיים, עכשיו אני רוצה גישה עליהם, אבל שבשביל לפתוח אותם אני יצתרך להקיש קוד מסויים ואם מישהו יפרוץ לי למחשב אז יהיה לו קשה לפתוח את הסיסמה, איך עושים את זה? יש תוכנה לזה?

תודה רבה מראש, תנו שמות של תוכנות ותציינו אם לקנות אותן או שהן חינמיות.

נמרוד.

פורסם

קודם כל, אם תריץ חיפוש בגוגל אני בטוח שתמצא יותר תוכנות ממה שאתה צריך...

בקשר לתוכנת ההצפנה שחיפשת, אני מכיר את Dark Files (אני לא זוכר מאיפה יש לי אותה ואני גם אף פעם לא השתמשתי בה). אה, אם אתה עובד ב-NTFS אז נראה לי שאתה יכול לתת הרשאות לקבצים שלך דרך ה-XP.

פורסם
  • מחבר

התוכנה הזאת חינמית או לחפש אותה לקנות?

ו.. בקשר לקידוד, אני מפחד להוריד סתם תוכנות מגוגל, בבקשה תנו המלצות, בטוח מישהו פה משתמש/מכיר/שמע על תוכנה כזאת.

פורסם

התוכנה הזאת חינמית או לחפש אותה לקנות?

ו.. בקשר לקידוד, אני מפחד להוריד סתם תוכנות מגוגל, בבקשה תנו המלצות, בטוח מישהו פה משתמש/מכיר/שמע על תוכנה כזאת.

1) תחפש את התוכנה הזו בגוגל ותראה אם באתר שלה אתה יכול להוריד אותה בחינם (90% שכן).

2) אתה לא מוריד סתם תוכנות מגוגל. דרך גוגל אתה מגיע לאתרים של התוכנות האלו (משמע "גוגל"- מנוע חיפוש). ובאמת אם תשקיע 15-20 דקות בחיפוש, אני בטוח שתמצא לך משהו מתאים. אבל אם אתה מתעקש, תוכל להמתין פה מס' שעות, אם לא ימים, למישהו שימליץ לך על תוכנה.

פורסם

nimrodh - תשנה כותרת. סימן קריאה אחד יהיה מספיק.

פורסם
  • מחבר

אוקי, בקשר לדרק פיילס אני יחפש בגוגל, תודה רבה.

בקשר לקידוד, זה ממש דחוף, אני לא יודע התוכנה נשמעת לי כלכך בסיסית ואני לא מבקש ממכם הרבה, רק לכתוב שם, מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

אומנם מצאתי כבר תוכנות, אבל אני חושש שאחת מהן לא תעבוד, ופה נכנסת התוכנה שאתה שלחת, תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים