עבור לתוכן

התלבטות בין קניית MX510 לבין MX518 ...

Featured Replies

פורסם

ממתי לעכבר אופטי ג'נרי אפשר לשנות DPI?

יש רק כמה עכברים; של לוג'יטק וראזר!

• תגובות 38
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

roeiw, זה לא נכון,

עכבר יכול להיות מהיר, אבל קצב הדגימה שלו לא יהיה מספיק מהיר למהירות של העכבר והוא לא יזוז יותר מידי חלק.

פורסם

הכל חרטה,אם כבר קונים עכבר אז ללכת רק על עכבר לייזר,כל השאר זאת רק הנוחות ביד,ולא חסר עכברים אופטיים עם נוחות ב120 שקל.....

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל להתחרט שקניתי לפי מה שרועי אומר.....

אני מקבל אותו בעוד שבוע ונראה איך זה....

פורסם

לא בדקתי את ה518 אבל ברייזר יש הבדל ענקקקקקקקקקקקקק וכל מי שאומר שאין הבדלים אז או שהוא לא בדק אותו או שיש לו בעיית קורדינציה קשות

פורסם

למה שתתחרט על הMX518, הוא עכבר מצויין, הוא יותר טוב מ510, וזה ממש לא חרטא הדיוק שלו, בייחוד אם משחקים משחקים.

ה510 גם קניה טובה, אבל עדיין ה518 טוב ממנו.

ובכל מקרה תדע.

ברגע שקונים כבר חבל לאכול את הלב על חרטות זה מיותר.

פורסם

אולי לא הבנתם אותי נכון, שלא תטעו ה 518 עכבר טוב ביותר ובמחיר 240 הוא עוד איכשהו משתלם אבל בכללי נותנים יותר מידי חשיבות לכל ה DPI פיקסלים ביטים רוחבי פס וכו' מה שאני בא להגיד שגם עכבר ב 100 שקל יכול לעשות את העבודה מצויין! ולא חייבים להשקיע 300 שקל בעכבר!. בכל מיקרי תתחדש ואני בטוח שתהנה ממנו.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אחים שלי... אז מה אתם אומרים להשתמש עם פאד של 10 שקל או לא להשתמש בכלל?

פורסם

תשתמש, תראה תנסה ורק אז תגיד אם כן או לא.

פורסם
  • מחבר

טוב...

משהו יכול לומר לי כבר עכשיו איך אני משתמש בו?

כאילו איך אני משנה בין 400DPI ל800 ו1600DPI...?

ואיזו הגדרת DPI הכי טוב

והאם יש אולי עוד תכונות שאפשר לשנות בעכבר הזה?

פורסם

את האפשרויות משנים בדרייברים כזכור לי,

שנית אתה משנה DPI ע"י שני הלחצים שמאחור ומקדימה לגלגלת

פורסם

אין כזה דבר מה הDpi הכי טוב זה פשוט מה שנוח לך יותר.

פורסם

זה תלוי..

נגיד אתה משחק CS

ואתה עם צלפים אז אתה צריך סנסיביטי נמוך שלא יעשה לך סיבוב מנגיעה קטנה אז אתה מעביר ל 400DPI

וכשאתה משחק עם M4A1 למשל אז שים 800\1600DPI, מה שנוח לך.

בכל מקרה בכל משחק זה שונה, זה לפי סביבת המשחק, נשק שאתה משתמש, הקואורדינציה והנוחות שלך וכו'

פורסם
  • מחבר

איך אני אדע על כמה DPI אני נמצא?

פורסם

אולי לא הבנתם אותי נכון, שלא תטעו ה 518 עכבר טוב ביותר ובמחיר 240 הוא עוד איכשהו משתלם אבל בכללי נותנים יותר מידי חשיבות לכל ה DPI פיקסלים ביטים רוחבי פס וכו' מה שאני בא להגיד שגם עכבר ב 100 שקל יכול לעשות את העבודה מצויין! ולא חייבים להשקיע 300 שקל בעכבר!. בכל מיקרי תתחדש ואני בטוח שתהנה ממנו.

כנראה שאתה נוב לא קטן ויש לך בעיות קורדיניציה חמורות אחרת אני לא יודע מה נסגר איתך

אני משחק CS דיי הרבה ועם העכבר הקודם אז הכוונת כל פעם נתקעה לי שהזזתי אותה בטיל

ועם ה518 אין לי בכלל בעיות כי הוא רגיש לתנועות מהירות חדות וחלשות ומה שת'לא רוצה אז אל תבלב בביצים ולך תשחק סוליטר עם העכבר גולה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים