פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים שלושתם מצויניםהמאוורר בגירסה הראשונה של ה A8N-E כנראה מרעישה Abit AN8 Ultra הוא אוברקלוקר מצוין וסטוקר טוב ולוח יחסית זול
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים דווקא ה-ABIT הוא לוח לא נוח לאוברקלוק ו-HARDOCP לא אהבו אותו:http://www.hardocp.com/article.html?art=ODAxLDc=השניים שהייתי מתמקד בהם הם ה- Epox EP-9NPA+ Ultra וה-Albatron K8NF4U.
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים בביקורות אחרות הגיעו איתו ל FSB של 370 ומשהו נדמה ליוגם יש לו 3.5V לזכרון שזה מספיק לנצל BH-5 ו UTTככה שהוא עדיין אוברקלוקר מצויןוה uGuru רק מוסיף
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים בחנות שאני קונה לא מביאים את הלוחות האלה איזה לוחות כן יכולים להביא? סינית בשבילי :smile1: FSB = המהירות שעון של המעבד, במעבדי A64 זה 200, באוברקלוק הגיעו עם ה AN8 Ultra לאיזור ה 370 3.5V לזכרון זה אומר שאפשר לספק לזכרון עד 3.5V בלי לעשות שום חיבורים ושינויים בלוח, כאשר לוח "נורמלי" מגיע עד 2.8-2.9 וולט 3.5V זה דרוש לזכרונות עם שבבים שנקראים BH-5 או UTT (ראשית תיבות של UnTesTed כלומר הם לא נבדקו אם הם BH-5 או BH-6 וכו') של חברת Winbond שמגיעים למהירויות בינוניות בתזמונים הדוקים מאוד, אבל צריכים המון מתח בשביל זה uGuru זה שבב שחברת Abit מוסיפה ללוחות שלה והשבב מאפשר לעשות אוברקלוק בקלות יחסית
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר אני קונה מזיגזאג, תראה שם לוחותתודה רבה על ההסברים עכשיו הכל מובן :]
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מזיגזג יש לך את האפשרויות הבאות:Abit AN8 Ultra @ 780 צריך לוודא שאתה מקבל לוח שעליו מוטבע "Abit AN8 Ultra" וזה לא מדבקהFoxconn NF4UK8AA-8EKRS @ 595Asus A8N-E @ 740 צריך לוודא שהמאוורר על הצ'יפסט הוא יהלום ולא ריבועDFI Infinity NF4 Ultra @ 695
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מזיגזג יש לך את האפשרויות הבאות:Abit AN8 Ultra @ 780 צריך לוודא שאתה מקבל לוח שעליו מוטבע "Abit AN8 Ultra" וזה לא מדבקהליאור,אתה קופץ מהר מדי למסקנות
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אינטגרללא יודעזה יוצא שבשני לוחות של Hard OCP ועוד 2 פה בפורום זה קורהכולם עם מדבקותלמה לא ללכת על בטוח ולקחת עם הטבעה?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים שמע, הלוח עם המדבקה נמכר גם ב NEWEGG. רוב המשתמשים מאוד מרוצים, חלק לא. הדעות חלוקות . אני הייתי מחכה שקצת יתבהרו העניינים. אישית, הייתי קונה את האיפוקס מלמיר ב 690. אין דווחים על בעיות עם האינפיניטי למרות שנבנו איתו די הרבה מפרטים. זו יכולה להיות אופציה טובה מזיגזג. האסוס זו אופציה טובה אם הוא בא עם הקרור החדש. למה שלא תתייעץ עם זיגזג? הם בטח הרכיבו כמה לוחות 939 ולליאור, מאיפה בכלל אתה בטוח שללכת על הטבעה זה ללכת על בטוח? יש מהומה סביב הלוח הזה - הייתי מחכה שיתבהרו העניינים. כאילו שחסרים לוחות NF4U טובים שהוכיחו את עצמם החל באלבאטרון וכלה ב NEO4 PLATINUM.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.