עבור לתוכן

בקרוב נוסע לתאילנד ומחפש מקומות מענינים שם ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני כרגע בתהליך תיכנון של נסיעה לתאילנד ואני מחפש דיל לביטוח שאני אמור לעשות שאני יהיה שם

או שרוצה לספר לי קצת אם היה שם ואיפםה כידי לי ללכת ?

או מה שהכי שווה לקנות שם?

פורסם

לכמה זמן הנסיעה

פורסם
  • מחבר

3 שבועות אם סופשים כמובן!!

פורסם

אני לא כל כך אוהב את תאילנד כי בסך הכל זו מדינה מערבית לכל דבר ואם אתה מצפה למצוא את ה"מזרח" אז זה לא שם.

אישית אני מעדיף את נפאל בגלל האנשים האוכל והטיולים

3 שבועות זה זמן טוב לנסיעה לתאילנד

אני מציע שתגיע לבנגקוק לרחוב קאווסן, לך לקשר הישראלי או לבית חב"ד ותשאל על גסט האוזים טובים, יש באיזור מלא.

אחרי יומיים שלושה קח אוטובוס לילה לצ'אנג מאי לגסט האוז "טנא" לעשות טרק ג'יפים של שלושה ימים (רשיון בינלאומי + ישראלי חובה)

לטנא יש משרד נסיעות ואתה יכול אחרי הטרק לקחת טיסה או אוטובוס לאיזה אי נחמד (כמו קוסמוי למשל)

אחרי האי תחזור לבנגקוק, אם נשאר לך זמן אפשר מבנגקוק לעשות טיולים צדדיים של 3 ימים לאתרים באיזור כמו הגשר על נהר קוואי.

פורסם
  • מחבר

אחי תודה על ההמלצה

קניתי היום את הכרטיס

אני טס חודש הבא

עכשיו אתה מכיר חברת ביטוח טובה שאני יוכל לבטח את עצמי שאני יהיה שם?

פורסם

הביטוח של קופת חולים מספק ל-99% מהדברים שתעשה בתאילנד

אין לך מה לקחת חילוץ כי זו לא מדינת עולם שלישי

לא צריך שום חיסון, אולי רק צהבת A ו-B אבל זה מאוד בספק

תיקח אתך מטריה יתכן שתזדקק לה

אל תיקח איתך הרבה כסף מזומן, הכי טוב זה למשוך בכספומטים שיש כמו זבל עם כרטיס אשראי בינלאומי, כשהוא אומר מספר PIN הכוונה לקוד הסודי.

אל תכין שום דבר מראש. יש שם המון הזדמנויות של הרגע האחרון כמו כרטיס טיסה פנימית בשליש מחיר, תעבור בין הסוכנים ותשאל.

כשאתה מגיע לשדה התעופה אל תקשיב לאף אחד, צא מהאולם ביציאה שרשום עליה מוניות ותצטרף לתור קטן לפני בוטקה של מוניות, קח מונית ישר לקאואסן

..אני מקווה שאתה נוסע לבד.. ;) זה כל הכיף שם.

פורסם

עלק לחפש את המזרח בתאילנד , אנשים מחפשים הרבה סקס זול בכל המינים והסוגים. זה למה הרבה נוסעים לשם.

ובאמת כל הכיף זה כמובן לסוע לבד :xyxthumbs:

בהצלחה אחי ! תהנה שם זה בטוח :silly:

פורסם

הכי חשוב שתוריד את הבגד ים באור לפני שאתה מכניס אותה לחדר

אחר כך זה מאוחר מדי..

פורסם

^^^^^ חחחח אני כבר לא יכול להסתכל עלהם בכלל הם נראים לי אותו דבר ... אפילו אם תביא בחורה ב 100% זה עדיין יראה לי כמו גבר בגלל כל הפרנוייה

למרות שיש כל מיני סימנים מזהים כמו גורגרת וכו'

*שלא נדבר על המחלות :-*

פורסם

אני רק יכול להגיד מניסיון אישי (ולדעתי האישית) - תתרחק מהקוואה סאן

מקום מגעיל! מפוצץ תיירים כול הזמן, באסטות על כול הרחוב, ימבה ישראלים

יצא לי להיות בתאילנד רק שבוע וחצי (המתנה לטיסה) הכוונה הייתה להגיע לתאילנד ולרדת לאיים עד הטיסה אבל עקב מזג אוויר ומחלה קשה שאני וחבר שלי תפסנו היינו חייבים להשאר בבנקוק - שנאתי כול רגע

דרך אגב, האוכל אצל שושנה לא משהו בכלל (אכלנו שם רק כי רצינו קצת טעם ישראלי), דווקא ב"קשר" אוכל טעים (פרגיות!)

אם אתה מטייל בתאילנד אז אל תעשה קניות בבנקוק, הצפון הבנתי מחבר שלי שהוא זול יותר (שזה גם ככה בתחתית...)

תהנה

פורסם

איפה אתה מתכוון להיות בתאילנד?

בבנגוק אם אתה רוצה לעשות קניות יש לך את הMBK CENTER קניון ע-נ-ק 7 קומות.

יש לך את כל השווקים שוק לילה שוק בוקר.

אתה מתכוון להיות באחד האיים?מומלץ מאד

פורסם
  • מחבר

אז כככה חבירה

אני נוסע לתאינלד לשלוש שבועות !!

ואני לא נוסע לעשות שם סקס אם אף בחור או בחורה שגם היא היתה פעם בחור !!

אני נוסע עם חברה שלי וזה מספיק לי

אני בהחלט רוצה ללכת לקניון הזה של ה7 קומות

ואני בהחלט רוצה להיות באייים המוקסמים שם

ואני לא נוסע בטיול מאורגן

אני לבד עושה שיעורי ביית בארץ על כול תאילנד ומקבל חווות דעת מחברים ממכם ומתככנן לי את הטיול שלי ושלה מה שנעשה שם!!

יש לכם עוד דברים להציע כמו למשל איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות

אה ודרך אגב רציתי לשאול את השאלה אבל כבר ענית גבר "גבעה ירוקה " זה שמך השם שלך??

בקשר לכספומט תודה!!!

מתי היית שם?

פורסם

הייתי בדצמבר 2003, אם תחפש תמצא תגובות שלי שכתבתי מגסטהאוז "טנא" בצ'אנג מאי

זו היתה נסיעה שניה למזרח. הנסיעה הראשונה היתה לנפאל שם עשיתי את ה-ABC וצ'יטואן.

עוד המלצה חשובה שלומדים מאוחר מדי זה לא לארוז יותר מדי דברים

כמה שהמטייל יותר מנוסה ככה התיק שלו קטן יותר.

לתאילנד לא צריך נעלים מיוחדות או תרמיל גב, מספיק צימידן פשוט, מה שחסר קונים שם.

התאים עם קטן, אם אתם לא ענקים תוכלו להשיג שם ביגוד בגרושים.

פורסם

וואלה אחי ראיתי את הדיון הזה ולא יכולתי שלא לעזור לך בטיפים ומה שמסביב.

חזרתי מתאילנד ב15 לחודש הזה, הייתי שם חודש עם שני חברים לטיול נחמד של לפני צבא.

התחלנו את הטיול בנחיתה בבנגקוק וישר עלינו לטיסה לקוסמוי, העברנו שם לילה ובבוקר שלמחרת לקחנו מעבורת לקופאנגן.

קופאנגן זה האי של מסיבות הפול מון ואם אתה מבקטע של מסיבות, של טראנס, ובכלל של להעביר את הלילות שיכור על החוף רוקד ומתפרע לצלילי המוסיקה שאתה אוהב אז אין על המקום הזה, והפול מון בכלל אין מה לדבר, פשוט חובה להיות שם, ובאי יש את השניצל הכי טעים שאכלתי וכמובן הכל גרושים.

כמו כל מקום מתויר גם קופנגן מלא בישראלים, רובם נחמדים וחלקם נחמדים פחות, אם מה שמפריע לך זה נוכחות ישראלית אז לא כדאי אולי לבוא לשם(למרות שאם ככה הדבר אז לא כדאי בכלל לנסוע לתאילנד).

אחרי שבוע של מסיבות לקחנו מעבורת לאי קו-טאו ושם עשינו קורס צלילה שכלל 5 צלילות ומקבלים כוכב אחד, הקורס עצמו מאוד מיהנה ודי זול יחסית לארץ ואם אתה בעניין זאת בהחלט אפשרות, הבעיה היחידה היא שאין כל כך מה לעשות באי חוץ מלצלול אז קח את זה בחשבון.

אחרי 5 ימים בקו-טאו תפסנו מעבורת לקוסמוי שזה כבר מקום אחר, האי הרבה יותר מתויר והמוני, החופים שם לדעתי גם יותר יפים, בערב יושבים באחד מעשרות הפאבים המצוינים שיש שם (עם המלצה לרגאיי פאב ולגרין מנגו). באופן כללי לא כל כך התחברתי לקוסמוי, אולי המוני מדי בשבילי.

אחרי שלושה ימים בקוסמוי לקחנו מעבורת בחזרה לMAINLAND ומשם אוטובוס לקראבי ומשם עוד מעבורת לקופיפי(כל העניין סיפור של 10 שעות)

קופיפי הוא אחד מהאיים שספגו מהלומה בצונאמי, האי הגדול שבאיי קופיפי כולל שתי רצועות חוף שאחת מהן הרוסה לגמרי עקב האסון אך השניה נותרה ללא פגע, ואין מה לומרף המקום הכי יפה שהייתי בו, המים כל כך צלולים והחוף לבן לבן, ואם תרצה לתפוס איזה חוף מבודד שם אז אין בעיה פשוט הולכים קצת ברגל ויש לך חוף פרטי רק לרשותך.

בקופיפי יש פאב אחד מרכזי אליו כולם יוצאים והוא האפאצ'י, מקום נחמד בהתחשב בזה שהוא המקום היחיד.

אחרי שלושה ימים בקופיפי לקחנו מעבורת לפוקט שם העברנו לילה אחד עד לטיסה שלנו למחרת, פוקט זהו האי הכי גדול בתאילנד, המקום מתאים יותר למבוגרים מאשר לצעירים ואין שם דברים מיוחדים לדעתי לעשות.

טסנו לצפון לצ'אנג מאי ושם ישר הגענו ל"טנא" שזה גסטהאוס שהפך למעון של ישראלים ומשם לוקחים את הטיול ג'יפים של השלושה ימים.

הטיול עצמו היה מאוד מיהנה והיתה לנו אחלה קבוצה של אנשים, אם אתה מעוניין אתה יכול לנהוג בג'יפ למרות שלדעתי אם אתה לא בקטע של נהיגה אתגרית אתה יכול לוותר על זה, זוהי נהיגה קשה מאוד ע םרכבים קשים לשליטה ולא נוחים ולמה להתאמץ אם אתה יכול שתאילנדי ינהג בשבילך.

בטיול המדריכים היו ממש אחלה ובכלל היתה אווירה טובה, ישנים במקומות טובים, אוכלים אוכל בכלל לא רע, לדעתי לא כדאי לפספס את זה.

אחרי הצפון לקחנו טיסה לבנגקוק ושם העברנו עוד ארבעה ימים, התאכסנו בגסט האוס בשם "סאוודי" שנמצא מאחורי הקשר הישראלי קרוב מאוד לקוואסן, גסט האוס סבבה עם מחירים מאוד טובים,לא היינו צריכים יותר.

בבנגקוק עצמה ביקרנו בשווקים השונים כמו פראטונם,שוק הלילה בפאטפונג, שוק סוף השבוע אדיר המימדים שמוכרים בו פשוט הכל, מבגדים עד לעכבישים ועתיקות(הלכתי בו לאיבוד ולאחר 5 שעות חיפושים של חבריי חזרתי לחדר)

ביקרנו גם בשוק הצף למרות שאין ממש מה לקנות שם ובשוק הגנבים בצ'יינה טאון שזה המקום אם אתה מעוניין בזיופים שונים של שעונים ושאר דברים.

היינו בקניון MBK שזהו הקניון המדובר בעל 7 הקומות שיש בו כל מה שאתה רק רוצה ואפשר למצוא שם מבצעים ומחירים טובים לחלק מהדברים,חובה לראות שם סרט קולנוע באולם הויאייפי, פשוט חוויה לא מהעולם הזה ובמחיר אפסי.

כמובן היינו בפאנטיפ פלאזה שזהו ה-מקום לחובבי מחשבים גאדג'טים ואלקטרוניקה, 6 קומות רק של מחשבים ומה שמסביב ומחירים זולים בכ25 אחוז מאשר בארץ(עכשיו תעשה חשבון אם כדאי לוותר על האחריות כדי לקבל מחיר זול יותר על המוצר)למשל קניתי שם מצלמה דיגיטלית של סוני T7 פלוס כרטיס זכרו ןשל חצי גיגה למצלמה וכל זה ב1600 שקל כאשר רק המצלמה פה בארץ עולה 2000.

בערבים בבנגקוק הלכנו למופע אגרוף תאילנדי, ישבנו בפאבים ובעיקר הסתובבנו, אין בעיה למצוא מה לעשות שם ותמיד אתה יכול לשאול ישראלים על מקומות מומלצים, וחובה פשוט לעשות שם מסאג' תאילנדי(לאמיצים) ומסאג' שמנים (לרגועים שבינינו).

אחרי בנגקוק חזרנו לנו הביתה, אחרי שבזבזנו את כל הכסף שחסכנו השנה, אבל אין מה לומר היה פשוט מדהים, חופים מדהימים, מסיבות מטריפות(תיזהר לקחת שם סמים!)שווקים זולים, נופים מדהימים ופשוט מקום שונה ממה שהייתי בו עד עכשיו.

מקווה שעזרתי לך ואם יש לך שאלות שונות תמיד אתה יכול לפנות אליי באיסיקיו 136609826

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים