פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מה אתם אומרים על TT ARMOR? הוא מארז טוב?יש משהו יותר טוב במחיר של עד 1000 שקל ללא חריגות בכלל?צרכים במארז:שיהיה גדול ומרווחשיהיה יפהשיהיה עם חלון צדושיהיה עמיד ובנוי היטב*לא חייב עם ספק כוח
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר עשיתי חיפוש ומצאתי כמה דבריםחשבתי גם על המארזים לש LIAN LI המארז הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_404&products_id=5665דווקא ניראה לי טוב אבל אני לא יודע אם הוא טוב...כי הוא MID TOWER ואני לא יודע אם יש לו חלון (אפילו משהו עם MESH יהיה טוב)הבעיה במארז שלי שיש לי כרגע זה שהוא קטן בשבילי, הכל דחוס לי בפניםוזה מציק לי כי אין לי מקום וזה לא שהוא לא מתוצרת איכותית (SUNBEAM)הוא פשוט קטן לי מדי וכל הכבלים שלי שם מסתבכים (למרות שיש להם סליבינג) והקירור מים גם תופס פול מקום שלא לדבר על הכרטיס מסך הג'יגאנטיואז נישאר לי ממש קצת מקוםוזה מאוד מפריע ליוראיתי כמה ביקורות על הARMOR והוא ניראה לי ממש טובואין לי מושג מה לקחת
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים לפי דעתי מה שמתאים לך זה ה CoolerMaster CM Stacker או ה Cheiftech 601UFאם לא תמצא של Chieftech אז של SuperTalent
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר לפי דעתי מה שמתאים לך זה ה CoolerMaster CM Stacker או ה Cheiftech 601UFאם לא תמצא של Chieftech אז של SuperTalentראיתי ביקורת על הSTACKER והוא ניראה לי ממש טובאפשר לשים תספק כוח בחלק התחתון ולא בעליון?איך האיכות בנייה של המארז?ראיתי שאין שם TOOL LESS PCI מה שלא מפריע לי אבל איך זה ילך עם כרטיס מסך שתופס שני חריצי PCI? (7800GT)במארז הקודם זה לא עבד והייתי צריך להוריד חלק עם הדרמלאני לא יודע אם הבעיה היא בלוח או במארז אני נוטה יותר לכיוון של בעיה במארזהאם הסטאקר שמוכרים בזיגזג מגיע עם הקרוספלאו פאן?אותו שאלה לגבי הסטאקר שנימכר בנועה...
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים האיכות בנייה שלו היא בין הטובותהרבה הרבה מעבר ל Armorאפשר לחבר את הספק כוח למטהוה PCI Tool-less שלו זה בעצם Thumb-Screws כלומר ברגי אצבע גדולים שאפשר לפתוח ולסגור בלי מברגזה בדיוק כמו כל מארז אחר פשוט ללא Tool-Less רק שיש לך את הברגים הגדולים והנוחיםואף אחד מהסטאקרים לא מגיע עם ה Cross-Flow Fanזה נמכר בנפרד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.