עבור לתוכן

נוטים ליפול...

Featured Replies

פורסם

אל אם אנחנו כבר עוסקים בעדשות רחבות אם אני לא טועה זה רק משפיע אם המצלמה לא מאוזנת

פורסם

משפיע ועוד איך...

אם כך, לא תהיה לך בעייה להדגים את זה, נכון? שים את המצלמה על חצובה וצלם שתי תמונות מאותה זווית ועם אותה עדשה, כשרק הצמצם שונה, ותראה לנו איך בדיוק זה משפיע על הפרספקטיבה.

פורסם

אם כך, לא תהיה לך בעייה להדגים את זה, נכון? שים את המצלמה על חצובה וצלם שתי תמונות מאותה זווית ועם אותה עדשה, כשרק הצמצם שונה, ותראה לנו איך בדיוק זה משפיע על הפרספקטיבה.

אין לי חצובה... :s05:

אני צריך למצוא באיזה ספר קראתי את זה מבין השניים שיש לי ואז אני אצטט...

פורסם

במקום חצובה אתה יכול פשוט לצלם מאותה זווית, או להניח את המצלמה על שולחן, אבל אני אחסוך לך את הבדיקה. הצמצם לא משפיע על פרספקטיבה. הוא משפיע על דברים אחרים (עומק שדה, רזולוציה, ההשפעה של פלייר, מראה הבוקה ועוד), אבל הוא לא משפיע על פרספקטיבה. אם אחד הספרים כתב שכן, עדיף לך לקחת בערבון מוגבל מאוד את שאר הדברים שכתובים בו.

פורסם

אהבתי תתמונה קובי!

אחלה תמונה! :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

במקום חצובה אתה יכול פשוט לצלם מאותה זווית, או להניח את המצלמה על שולחן, אבל אני אחסוך לך את הבדיקה. הצמצם לא משפיע על פרספקטיבה. הוא משפיע על דברים אחרים (עומק שדה, רזולוציה, ההשפעה של פלייר, מראה הבוקה ועוד), אבל הוא לא משפיע על פרספקטיבה. אם אחד הספרים כתב שכן, עדיף לך לקחת בערבון מוגבל מאוד את שאר הדברים שכתובים בו.

אם אני לא טועה הדברים שציינת בסוגריים משפיעים במקצת על הפרספקטיבה

פורסם

לא, הם לא משפיעים על כל מיני דברים, אבל בשום צורה לא על הפרספקטיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים