פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים שלוםאני משתמש בוינדוס אקס פי.התקנתי עוד וינדוס על ארדיסק אחר, ואז פירמטתי אותו, עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי אפשרויות בחירה לוינדוסאיך אני מוחק את המערכת השניה הלא רצויה?ד"אהוצאתי את הארדיסק הנוסף.תודה
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים עכבר ימין על המחשב שלי-> מאפייניםמתקדםהפעלה ושחזור-> הגדרותערוךאתה צריך למחוק את מערכת ההפעלה שלא מופיע בברירת מחדלתזהר לא למחוק בטעות את זאת שעובדת כי אז המחשב לא יעבוד
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר קודם כל תודה רבהעכשיו, יש דרך לדעת איזה מהם זאת הלא טובה??ואם בטעות מחקתי את הטובה, יש אולי דרך להחזיר??
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אם מחקת את הטובה יש אפשרות לערוך את הקובץ גם דרך הרפיר של הדיסק התקנהלמצוא איזה הנכונהכשהמחשב עולה זאת שמסומנת בהתחלה היא זאת שאתה נותן לה לעלות?או שצריך לבחור את השניה?בכל מקרה זאת שמסומנת היא זאת שרשומה בקובץ הזה בקטע הראשוןתבדוק התחלה של איזו שורה בקטע השני תואמת לה בדיוקואז תדע איזו היא זאת ותבחר את הלא מתאימה למחוקאתה אמור למחוק מהקטע השניאו שתביא כאן העתק של הקובץ הזהואוכל להגיד לך מה אמור להמחק
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר אם אתה יכול בבקשה להסביר יותר טוב, כי לא ממש הבנתי, זה יהיה אחלה.בכל אופן, שתיהן רשומות בדיוק אותו דבר.ועל איזה קובץ אתה מדבר ואיפה אני מוצא אותו?יש אולי דרך לשנות את השם של אחת מהן...?!או אולי לדעת לפי תאריך התקנה
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים הקובץ הוא BOOT.INIהוא קובץ מוסתר שיושב בספריה הראשיתומגיעים אליו בצורה שכתבתי לך בהודעה הראשונהאם שתי השורות זהות לחלוטין אז פשוט צריך למחוק אחת מהןכדי לדעת שהן באמת זהות פשוט תאתחל את המחשב פעמיים ותכנס כל פעם למערכת אחרת כשאתה צריך לבחור אם אתה גי ע לאותה מערכת אז הן באמת זהות לחלוטיןופשוט תמחק אחת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.