פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים טוב אז שלושתם עדיין לא גמורים אבל ניתן כבר לראות תוצאות סופיות..ולמי שטועה אם העתקתי את הראשון כי רשום Y.d אז ממש לא זה פשוט פרוייקט שהולך להסתיים אז כבר הכנסתי את הקרידיט זה יקיר עיצובים כאילו..yakir designלמי שראה הודעות קודמות שלי בטוח שם לב ששלחתי אחת עם מלא כרטיסי ביקור גם עליהם היה רשום יקיר עיצובים..פשוט לא נשמע לי פירומן עיצובים זה לא ממש הולך טוב אז העדפתי את השם הפרטי שלי...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים נחמד מאוד אבל למה הכינוי שלך מרוח לכל האורך? זה הורס אחי ונראה לא מקצועי :-\ אבל באופן כללי לא רע בכלל אהבתי את הראשון והשני
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר אחי כבר פעם שניה שאני אומר את זה...בעיצוב המקורי אין את זה זה סתם בשביל שלא יעתיקו
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים נחמד אבל הם נראים ילדותיים כאלה כאילו זה לחברת איכסון של ילדים בני 12 אני אישית אם הייתי צריך לקנות עיצוב לחברה שלי לא הייתי קונה ממך לא בכלל חוסר מקצועיות או לא יופי אלה בגלל שזה נראה ילדותי
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים הראשון מכוער.השני נחמד (נראה די טוב) אבל מגושם ולא נראה כמו אתר נוח.השלישי חמוד לאתרים פשוטים (מוזיקה\גלריה\....)
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר סבבה...העיצוב השלישי באמת בשביל אתר מוזיקה..הראשון זה אכן בשביל ילדים קטנים בני 13...השני לא יודע מה איתו הם עדיין לא החליטו מה הם רוצים..ומישהו למען השם יכול לשלוח לי עיצוב מקצועי שאני יראה בפוטושופ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.