פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אני מתלבט בין הזכרונות האלה:OCZ PC3200 Platinum Rev 2OCZ PC3200 Gold VXבהתחלה רציתי לקחת Mushkin אך מאחר ואנוכי לא OCer, אז אמרו לי שעדיף לקחת זכרונות אחרים.עכשיו ככה, בהשוואת ביצועים של ה-Mushkin ועוד כמה עם ה-Platinum הפלאטינום היה תמיד בראש,אבל באתר של OCZ כתוב שה-Gold יותר מתאים לגיימרים.עיזרו נא לי,זה די דחוף הייתי אומר.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים הVX בעקרון תוכנן לביצועי OC גבוהים בתזמונים הדוקים ומומלץ ללוחות שמספקים לו מתח גבוה כדי "להעיר" אותם לביצועים האלו. אך עם זאת יש מס' רב של החזרות עקב מוות המודולים במתח גבוה (אפילו בתחום האחריות).בכל מקרה אני ממליץ על הplatinum rev2 שמגיעים עם צ'יפים של Samsung TCCD/TCC5 - לא דורשים מתח גבוה ,עובדים בתזמונים הדוקים במהירויות של עד 450Mhz +- (לעומת הVX שמגיעים עד ל550Mhz בתזמונים הדוקים) ובתזמונים משוחררים 2.5-3-3/2.5-4-3/2.5-4-4 מגיעים לסביבות ה600Mhz+ .
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים נכון מאוד , יש מלא החזרות של הVX שזה ראשי תיבות של וולטג' אקסטרים - מתח גבוה במיוחד ... קח את הפלאטינום REV2
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מאחר ואנוכי לא OCer, אז אמרו לי שעדיף לקחת זכרונות אחרים.לך על זכרונות זולים אך ממותגים
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אופציה טובה בין אופציות טובותSamsung / A-Data / TwinMOS / GeiL Value / PQi / OCZ Premierאין סיבה להעדיף אחד על פני השני חוץ מאחריות (וכאן שונים לטובה נדמה לי TwinMOS PQi ו OCZ באחריות לכל החיים) ומחיר (מחירים דיי קרובים)
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אופציה טובה בין אופציות טובותSamsung / A-Data / TwinMOS / GeiL Value / PQi / OCZ Premierאין סיבה להעדיף אחד על פני השני חוץ מאחריות (וכאן שונים לטובה נדמה לי TwinMOS PQi ו OCZ באחריות לכל החיים) ומחיר (מחירים דיי קרובים)שכחת עוד חברה מעולה העונה לשם PDP,נותנת אחריות לכל החיים,אומנם הזכרון הכי זול שלה מתחיל מ300 ומעלה אבל חברה איכותית ללא פשרות
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים שכחת עוד חברה מעולה העונה לשם PDP,נותנת אחריות לכל החיים,אומנם הזכרון הכי זול שלה מתחיל מ300 ומעלה אבל חברה איכותית ללא פשרות אבל היא הרבה פחות נפוצה בארץאבל אפשר להוסיף אותה לרשימהBlackSheep אין דבר כזה זכרונות הכי טובים לגיימינגכל הזכרונות ייתנו לך אותם ביצועים (כל עוד הם לא דפוקים)
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר אבל היא הרבה פחות נפוצה בארץאבל אפשר להוסיף אותה לרשימהBlackSheep אין דבר כזה זכרונות הכי טובים לגיימינגכל הזכרונות ייתנו לך אותם ביצועים (כל עוד הם לא דפוקים)אני רוצה זכרונות טובים לגיימינג, אני הולך לשחק Battlefield 2 וכו' וכו'.יש מצב אני אקח את הפלאטינום, אבל אולי יש יותר טובים גם של חברות אחרות?
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אין לך סיבה לקחת Platinumאם כבר אז עדיף לך לקחת שני GeiL Value 1GB CAS2.5 או שני Samsung Value 1GBלגודל כולל של 2GBזה כבר ייתן יותר ביצועים מאשר ההבדל בתזמונים, עדיף לעתיד, וגם עולה כמו הפלאטינום (או איזה 400 שקל פחות במקרה של הסמסונג)
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מחבר אין לך סיבה לקחת Platinumאם כבר אז עדיף לך לקחת שני GeiL Value 1GB CAS2.5 או שני Samsung Value 1GBלגודל כולל של 2GBזה כבר ייתן יותר ביצועים מאשר ההבדל בתזמונים, עדיף לעתיד, וגם עולה כמו הפלאטינום (או איזה 400 שקל פחות במקרה של הסמסונג)מי בכלל קונה זכרונות של Samsung? :\
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מי בכלל קונה זכרונות של Samsung? :\צודקבסה"כ מדובר ביצרנית הזכרונות הגדולה בעולם.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים מה הקשר לבנצ'ים?שאתה קונה OCZ/A-DATA/KINGSTON/CORAIRרוב הסיכויים שתקבל זכרון של סמסונגאם תקנה זכרון של סמסונג עם תזמונים 2.5-3-3-7 (למשל) הוא יתפקד בדיוק כמו זכרון עם תזמונים זהים של חברה אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.