עבור לתוכן

מדפסת כדאי?

Featured Replies

פורסם

כדאי שתדעו להבדיל בין תמיכה לשירות... כי לHP יש אחלה תמיכה בסה"כ. יש להם מרכז תמיכה עם 100 אנשי תמיכה, והם יושבים עם אנשים ועוזרים להתקין, מסבירים איך להשתמש וכו', עוזרים עם בעיות שונות בשימוש... ככה שלהגיד שהתמיכה חרא זה לא נכון בכלל.

עכשיו בנוגע לשירות - פה אני מסכים שזה לוקה בחסר... תשים לב שאנשים מתלוננים על המעבדה, על הנושא של תיקונים/מחודשות וכו', או שתביא דוגמאות יותר ספציפיות למה אתה מתכוון. ללכלך סתם ולהגיד לא כדאי לסמוך ולהגיד שבורחים מאחריות זה לא נכון. מניסיון.

תקשיב עכשיו טוב טוב, אני עובד במכירות של המדפסות הללו כבר חודשיים, ובאו אלי כבר אולי 3 לקוחות ממש אבל ממש זעומים על כך שגובים מהם על תיקון מדפסת +אחריות של 90 יום, סכום שגדול יותר מקניית אותה מדפסת חדשה דנדשה מהחנות +אחריות של שנה!!! וזה רק הזעומים שבהם, לא חסרים הלקוחות שבאו ואמרו שהם לא רוצים להתקרב לHP בגלל מה שאמרו להם חברים שלהם על ניסיון רע...

דוגמאות מספיק טובות בשבילך?!

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב אני לא הקנה HP  :-\

אז אני מחפש מדפסת

שיהיה בא סורק+פקס+מדפסת

או מדפסת+סורק+הדפסה ישירות על תקליטורים

מעדיף את החברה קנון  מחיר 1000 שקל

אפשר חברה אחרת

פורסם

טוב אני לא הקנה HP  :-\

אז אני מחפש מדפסת

שיהיה בא סורק+פקס+מדפסת

או מדפסת+סורק+הדפסה ישירות על תקליטורים

מעדיף את החברה קנון  מחיר 1000 שקל

אפשר חברה אחרת

גבר אמרתי לך המלצה שלי רק LEXMARK יש בא מדפסת איכותית לא פשוטה +פקס +מכונת צילום+סורק הדגם זה 6170 ותעשה השוואה זה מה שאני עשיתי

ומצאתי שהיא יותר אטרקטיבית יותר מקנון

אבל שוב זו בחירה שלך

ואני עוד הוצאתי אותה במכרז בכלל

ותראה תגובות אליה בזפא!!!!

פורסם
  • מחבר

גבר אמרתי לך המלצה שלי רק LEXMARK יש בא מדפסת איכותית לא פשוטה +פקס +מכונת צילום+סורק הדגם זה 6170 ותעשה השוואה זה מה שאני עשיתי

ומצאתי שהיא יותר אטרקטיבית יותר מקנון

אבל שוב זו בחירה שלך

ואני עוד הוצאתי אותה במכרז בכלל

ותראה תגובות אליה בזפא!!!!

טוב אין בעיות תודה ;)

פורסם

רגע, רגע, רגע. אחד הפורומים המקצועיים ביותר בישראל ממליץ על לקסמרק?!!!!!??!?!!?!

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

מה לעזאזל?

ללקסמרק לא רק שיש מדפסות מהדפוקות שראיתי אי פעם מבחינת אמינות, איכות בנייה ונוחות שימוש (יש לי 1130 וZ25 אצלי בבית),

אלה שהן מצוידות בדרייברים הגרועים ביותר שאי פעם הזדמן לי לפגוש (שוב, אישית). אה, ושכחתי לציין שיש תוכנות ריגול בדרייברים האלה?

לא רק זה אלא שכדאי להפעיל את המדפסת צריך לבזבז 11 מגה בייט כל הזמן בשביל תוכנות הריגול האלה.

ובל נשכח את העובדה שאם תסגרו את תוכנות הריגול והדרייברים הבזבניים תצטרכו לעשות ריסט כדאי שהם יפעלו מחדש ותוכלו להדפיס במדפסת.

אני לא יודע אם למדפסת המסוימת הזאת יש את אותם הדרייברים המרושעים, אבל מישהו בכלל בדק את זה?

פורסם

עוד בעיה שאפשר להוסיף זה שהדיו שלה יקר -כמעט כמו של HP, כולל ראשי דיו חלופיים/ממולאים מחדש וכו'... יש לי מכשיר משולב פשוט של לקסמרק, סה"כ עושה רושם בסדר, גם הדרייברים נראים בסדר - קלים לשימוש/הגדרה. בנוגע לתוכנות ריגול אני לא שמתי לב אבל שמעתי על זה ולכן סגרתי את התוכנה (ואין עם זה בעיות בהדפסה, אלא בסריקה, אתה חייב להכנס לתוכנה עוד פעם, אבל לא חייב ריסטרט). לי הייתה איזה תקלה מעצבנת עם המדפסת, שעשתה בעיה בהדפסה (אם תרצה אסביר לך מה..) אבל אחרי התקנה מחדש זה הסתדר. בנוגע למכשיר הספציפי הזה - אני לא מכיר אותו...

פורסם
  • מחבר

כול אחד אומר משהו אחר הייתי לוקח מזמן את הGP 5510 כי יש על המדפסת הרבה בקורות טובות.

עכשיו אני מתלבט בין MFC5440 Brother ל hp officejet 5510 לLEXMARK X6170

יש לכם אולי תשובה מקצועית איזה מדפסת הכי טובה כאן תעשו חשבון של הכול דיו שרות לקוחות הכול?

בכללי אני רואה במדפסת פחות מבנים אבל אין השוואת כמו כרטיס מסך לוח מעבד אין השוואות גם למדפסת ציון בחוץ לארץ משהו?

פורסם

נסה לקרוא את [ur=http://www.pcplus.co.il/labs/lab.php?lid=4l]הסקירה הזו, ותראה אם זה עוזר...

פורסם

רגע, רגע, רגע. אחד הפורומים המקצועיים ביותר בישראל ממליץ על לקסמרק?!!!!!??!?!!?!

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

מה לעזאזל?

ללקסמרק לא רק שיש מדפסות מהדפוקות שראיתי אי פעם מבחינת אמינות, איכות בנייה ונוחות שימוש (יש לי 1130 וZ25 אצלי בבית),

אלה שהן מצוידות בדרייברים הגרועים ביותר שאי פעם הזדמן לי לפגוש (שוב, אישית). אה, ושכחתי לציין שיש תוכנות ריגול בדרייברים האלה?

לא רק זה אלא שכדאי להפעיל את המדפסת צריך לבזבז 11 מגה בייט כל הזמן בשביל תוכנות הריגול האלה.

ובל נשכח את העובדה שאם תסגרו את תוכנות הריגול והדרייברים הבזבניים תצטרכו לעשות ריסט כדאי שהם יפעלו מחדש ותוכלו להדפיס במדפסת.

אני לא יודע אם למדפסת המסוימת הזאת יש את אותם הדרייברים המרושעים, אבל מישהו בכלל בדק את זה?

טוב אני חייב לענות

אין לי שום תוכנת ריגול בשום דבריור

ואני חייב לצצין שזו המדפסת הכי טובה שהיתה לי עד כה

פשוטה דריור פשוט מאוד וקל לתפאול כול הדריור בעברית!! שזה +

החסרון שאני מצאתי זש שהיא גדולה זה הדבר היחידי שעד כה מצאתי חיסרון

טוב אבל מה אתה יכול לבקש זה 4 במוצרים במכונה אחת!!

דיו אמרתי לך תחפש מלוי ויש זולים החלטה שלך גבררר

פורסם
  • מחבר

המדפסת אזות LEXMARK X6170

לא ניראת לי כי גם אני רואה שאי מאודדדדדד גדולה ואי שוקלת פי 2 מי ה5510 של HP פי2!!

עם יגידו לי שהשרות  של HP הוא טוב אז בלי הרבה דבורים אני הקנה את ה5510  :]

אני לא רוצה שייו לי בעיות עם הביטוח

גודל זה קובע הרבה הרבה

ה-X6170, שהיא זמני הדפסה ממושכים מדי בחלק מהפעולות. בדיקת זמני ההדפסה הביאה לתוצאות מעורבות: כשהדפסנו את חוברת הבדיקה שלנו, שכוללת שילוב של טקסט ותמונות, נאלצנו להמתין כמעט 22 דקות (!) עד שראינו את הדף האחרון נפלט מהמדפסת, וזהו זמן שאיטי מאוד אפילו יחסית למדפסות האיטיות ביותר בסבב. היא הייתה בין האיטיות ביותר גם כאשר ניסתה להדפיס את דפי הבדיקה שלנו, והדפסת תמונה הייתה בקצב רע במיוחד - כמעט ארבע דקות נמשכה הדפסת תמונה של 10x15. בנוסף, ניתן לבצע כאן הדפסת תמונות מהמחשב בלבד, מכיוון שה-X6170 אינה מצוידת בקוראי כרטיס זיכרון. מצד שני, אם אתם צריכים מכונת צילום מסמכים, קחו בחשבון כי

פורסם

אין תוכנות ריגול?

אין תוכנות שרצות ברקע?

רואים שאתם מנותקים מהמציאות.

לא מצאתי בעברית (למרות שנענע וכל שאר העיתונים הגדולים כתבו על כך. בוודאות, שם קראתי על זה לראשונה) אבל הנה כמה שכתבו על זה שלקסמרק הודתה בתוכנות הריגול:

http://www.engadget.com/entry/3508496627337139/

http://www.techspot.com/news/16288-lexmark-accused-of-bundling-spyware.html

http://software.silicon.com/malware/0,3800003100,39125876,00.htm

http://news.zdnet.co.uk/internet/security/0,39020375,39173517,00.htm

http://news.zdnet.com/2100-9588_22-5458545.html

ויכולתי להמשיך עד מחר.

Drx , אני לא מדבר על התוכנה שפועלת ברקע ורואים את האייקון שלה(שתופסת בערך 8 מגה בייטים), אני מדבר על השירותים שאם תלחץ

cntrl+ alt+ del

תוכל לראות. תראה אם יש לך כמה שירותים שמתחילים ב-LL שתופסים לך הרבה זיכרון.

R9800P2, אל תקנה לקסמרק, חבל לי לראות עוד אחד נופל בטריק הזה. אם אתה לא מאמין תפתח דיון עם כותרת כמו " בדרייברים של לקסמרק יש תוכנות ריגול?" .

אני רק אחד, אבל אם תשאל בפורום תראה עוד רבים.

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה

פורסם

בבקשה. מקווה שלא הרגשת כאילו התקפתי אותך. התקפתי את כל מי שיחשוב לקנות לסמרק ויקרא את הדיון הזה.

ועוד כמה מילים על דיו חלופי:

אני חושב שאם השנים ניסיתי בערך 11 ראשי דיו של DMO , ומתוכם הייתי מרוצה מבערך..................... אפס.

האיכות נוראית, אי אפשר לדעת אם המיכל מלא באמת, הם מגיעים מלוכלכים ולא נקיים, וכל אחד שניסיתי יצא דפוק.

אם כבר דיו, אז דיו בהחלפה עצמית.

פורסם
  • מחבר

בבקשה. מקווה שלא הרגשת כאילו התקפתי אותך. התקפתי את כל מי שיחשוב לקנות לסמרק ויקרא את הדיון הזה.

ועוד כמה מילים על דיו חלופי:

אני חושב שאם השנים ניסיתי בערך 11 ראשי דיו של DMO , ומתוכם הייתי מרוצה מבערך..................... אפס.

האיכות נוראית, אי אפשר לדעת אם המיכל מלא באמת, הם מגיעים מלוכלכים ולא נקיים, וכל אחד  שניסיתי יצא דפוק.

אם כבר דיו, אז דיו בהחלפה עצמית.

לא פשוט אני לא מבין כלום.....

כנרא בסוף אני הילך על הHP5510

יש כאילו שאומרים שהם מרוצים מי השרות שלהם דוגמא

Bill_Goldberg

-יש לי את ה-Officejet 5510...זו לא רק מדפסת אלא מכשיר משולב...ואני מרוצה ממנו...אתם אומרים ששירות הלקוחות על הפנים? המיכל דיו השחור לא היה תקין, אז טילפנתי אליהם והם אמרו לי לשלוח להם אותו....לאחר כמה ימים קיבלתי בדואר מיכל דיו חדש...

פורסם

טוב גבר R9800P2, אני לא יכול להחליט לך מה לקנות רק ליעצץ יש לי את המדפסת הזו

הנה כך השוואת נתונים מול שלי אם מה שאתה רוצה לקנות

מה שטוב לך תקנה אני פשוט נותן לך את השיקוף של הנתונים של תתאכזב כי לי אף אחד לא עזר !!

ודבר שני אין לי שום תוכנת ריגול שמתחילה LL או OO או SS כלום נקי שום דבר שתופס 8 מגה

אתה רוצה אני ישלח לך תמונה של מה שתופס לי זיכרון בפרטי אם זה כזה חשוב לך

2:שירות זה מעל הכול

היא גדולה אז מה זה בעיה בשלך קנה משהו יותר קטן גם אני לא היתי רגיל אליה בהתחלה אבל אחרי יום ימיים כבר לא מריש אותה

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/specPf.asp?catLink=%2Fmall%2FCat.aspx&flagSecondLevel=0&cat_level=2&exports=0&ct3=0&sp=36&sgp=7&hc=1&FITC=0&specPfIds=TXofficejet5510hp9%2C1DEX6170&specPf=TXofficejet5510hp9&specPf=1DEX6170

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים