עבור לתוכן

מדפסת כדאי?

Featured Replies

פורסם

יש מדפסת יותר מומלץ מי המדפסת אזו OfficeJet 5510 HP

במחיר של 1000 שקל אפשר חריגה עד 1100 לא יותר.אני מחפש את המדפסת הכי מומלצת

שיש במחיר הזה ועם אתם שואלים איזה חברה אני מעדיף אז את החברה canon

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מכיר קנון שעושה את העבודה שאתה רוצה, אבל יש של ברודר (חברה מעולה לדעתי) שיש לה דגם באותו המחיר, כאשר יש לו 4 ראשי דיו וכך הוא גם הרבה יותר חסכוני... אתה מוזמן לבוא לאופיס דיפו למשל, ושם יראו לך את הדגמים שאתה מחפש... http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=126763

פורסם
  • מחבר

אין על המדפסת אזות תגובות ואתה אומר כאילו שהמדפסת אזות יותר טובה מי OfficeJet 5510 HP ?

כי אני שואל עם המדפסת אזות OfficeJet 5510 HP מדפסת הכי מומלצת שיש במחיר של 1000 שקל

פורסם

אין ספק שזו מדפסת פופולארית מאד וניקנית מאד, אבל אל תשכח שהדיו של הHP הם מאד יקרים (בין 200-125ש"ח) שזה מאד יקר ולברודר הדיו עולה 60-70 כל קיט ויש שם 4 שזה רק חיסכון...

פורסם

יש לי את ה-5510 בניגוד ל-2210 היא שומרת על אמינות מאוד גבוהה.

מאוד נוח לשלוח/לצלם כמה דפים ברצף.

הראשי דיו מאוד יקרים והמדפסת זללנית.

בסה"כ, על איכות משלמים.

אם יש לך כסף מיותר אז היא תספק אותך.

פורסם
  • מחבר

אבל עם אני חושב נכון אז הדיו של 150 שקל יש לו הרבה יותר דיו מי של 60 שקל אני לא צודק?

אני גם לא אחד שמדפס הרבה אני רק אומר שיהיה בבית רציתי בכלל לקנות מדפסת של החברה CONON כי אני חושב שהם חברה הכי טובה וגם יש להם דיו זול

פורסם

שמע אחי אם אתה רוצה המלצה למדפסת טובה איכות + פקס מכונת צילום +סורק כמובן =משולבת

אני מציע ללכת רק על LEXMARK

קודם כול הHP נכון הם לא רעים אבל התמיכה שלהם בלקוח ממש גרועה הם מתחמקים מאחריות ולא עוזירם במקרה של בעיה

היתה לא מזמן כתבה על HP באתר YNET שהמון אנשים התלוננו אלהם שהתמיכה שלהם על הפנים

ולפעמים תמיכה יותר חושב ממדפסת טובה

תחשוב על זה???!!

פורסם
  • מחבר

שמע אחי אם אתה רוצה המלצה למדפסת טובה איכות + פקס מכונת צילום +סורק כמובן =משולבת

אני מציע ללכת רק על  LEXMARK

קודם כול הHP נכון הם לא רעים אבל התמיכה שלהם בלקוח ממש גרועה הם מתחמקים מאחריות ולא עוזירם במקרה של בעיה

היתה לא מזמן כתבה על HP באתר YNET שהמון אנשים התלוננו אלהם שהתמיכה שלהם על הפנים

תחשוב על זה???!!

איזה בידיוק דגם אתה ממליץ של LEXMARK?

ועם אני שמעתי נכון אפילו הדיו של LEXMARK יותר יקר מי של HP

פורסם
  • מחבר

אני יוכל גם לקנות את המדפסת אזות MFC5440CN Brother

אבל הבעיה אני רוצה לראות לפחות בקורת לפני שאני קונה ובכלל בZAP אין שם בקורת אחת

עד עכשיו ראיתי שה5510 מאוד מומלצת

פורסם

מקשר לתמיכה של HP אני כבר אומר לכם שלא כדי בכלל לסמוך עליה, כיוון שאני יודע עד כמה האחריות שהם נותנים היא גרועה, למי שיש HP והיא נידפקה, עדיף שלא יבזבז את הכסף על הטלפון לתמיכה שלהם אלא ילך לקנות מדפסת חדשה, בקשר לדיו של לקסמרק, עדיף שלא להיכנס למצב ידידות עם החברה הזו, מניסיון שלי עדיף לקנות מדפסת חדשה כל פעם שרוצים לקנות דיו חדש, וותרו! אני כבר אומר לכם.

עדיף מאד ללכת על קנון, אבל אין להם שום מדפסת נורמאלית שעונה על הצריכים.

בקשר לברודר זו חברה מעולה ויש לה את הדגם הזה שכתבת והיא מאד מומלצת. ההמלצות בזאפ הם לא ממש אמיתיות רובן פקטיביות. עדיף לך לשמוע את עצתי.

5510 הוא דגם די משובח של החברה אבל עדיין זו HP ולכן אני לא ממליץ עליה, בנוסף קח בחשבון שאם אחד הדברים במכונה נידפק עליך לקנות מדפסת חדשה לגמרי... לא חבל על ה1000 ש"ח

פורסם

תגיד מאיפה אתה מביא את השטות הזאת שלקנון אין מה להציע ?

ב-1100 ש"ח ניתן לקנות את דגם מסדרת ה-pixma המדהימה של קנון , שלדעתי ומנסיוני טובה מכל דגם מתחרה של hp , אפסון או לקסמארק.

ב-1000 ש"ח אני הייתי בוחר במדפסת הזאת

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=58_585_150&products_id=8592

בהצלחה.

פורסם

אני מציע ללכת רק על  LEXMARK

תחשוב על זה???!!

מקשר לתמיכה של HP אני כבר אומר לכם שלא כדי בכלל לסמוך עליה, כיוון שאני יודע עד כמה האחריות שהם נותנים היא גרועה, למי שיש HP והיא נידפקה, עדיף שלא יבזבז את הכסף על הטלפון לתמיכה שלהם אלא ילך לקנות מדפסת חדשה, בקשר לדיו של לקסמרק, עדיף שלא להיכנס למצב ידידות עם החברה הזו, מניסיון שלי עדיף לקנות מדפסת חדשה כל פעם שרוצים לקנות דיו חדש, וותרו! אני כבר אומר לכם.

בקשר לברודר זו חברה מעולה ויש לה את הדגם הזה שכתבת והיא מאד מומלצת. ההמלצות בזאפ הם לא ממש אמיתיות רובן פקטיביות. עדיף לך לשמוע את עצתי.

5510 הוא דגם די משובח של החברה אבל עדיין זו HP ולכן אני לא ממליץ עליה, בנוסף קח בחשבון שאם אחד הדברים במכונה נידפק עליך לקנות מדפסת חדשה לגמרי... לא חבל על ה1000 ש"ח

כדאי שתדעו להבדיל בין תמיכה לשירות... כי לHP יש אחלה תמיכה בסה"כ. יש להם מרכז תמיכה עם 100 אנשי תמיכה, והם יושבים עם אנשים ועוזרים להתקין, מסבירים איך להשתמש וכו', עוזרים עם בעיות שונות בשימוש... ככה שלהגיד שהתמיכה חרא זה לא נכון בכלל.

עכשיו בנוגע לשירות - פה אני מסכים שזה לוקה בחסר... תשים לב שאנשים מתלוננים על המעבדה, על הנושא של תיקונים/מחודשות וכו', או שתביא דוגמאות יותר ספציפיות למה אתה מתכוון. ללכלך סתם ולהגיד לא כדאי לסמוך ולהגיד שבורחים מאחריות זה לא נכון. מניסיון.

פורסם
  • מחבר

תגיד מאיפה אתה מביא את השטות הזאת שלקנון אין מה להציע ?

ב-1100 ש"ח ניתן לקנות את דגם מסדרת ה-pixma המדהימה של קנון , שלדעתי ומנסיוני טובה מכל דגם מתחרה של hp , אפסון או לקסמארק.

ב-1000 ש"ח אני הייתי בוחר במדפסת הזאת

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=58_585_150&products_id=8592

בהצלחה.

הייתי יוכל לקנות את המדפסת אזות אבל הבעיה

שזה רק מדפסת בדגם 5510 של HP יש גם סורק גם פקס גם מכונת צילום גם מזין גם מדפסת

והמדפסת שאבתה עם לפחות הייה  לה סורק הייתי לוקח אותה בגלל שיש למדפסת אזות אפשרות להדפדסה ישירות על

תקליטורים

וגם בגלל הדיו הזול וגם בגלל החברה קונן

פורסם
  • מחבר

בסדר אני יחשוב על לקנות את המדפסת שאבתה

ואנני יוכל במקום סורק+פקס+מדפסת

לקנות מדפסת+סורק+הפדסה ישירות על תקליטורים

תודה...

פורסם

טוב אז רציתם הוכחה שאני לא סתם אומר אז קבלו http://www.nrg.co.il/online/16/ART/955/591.html

זה באתר של NRG ולא בYNET כפי שאמרתי בהתחלה

עכשיו המדפסת שלי היא לקסמארק 6170

מעולה תעשו מולה השוואה של כול המדפסות במחיר שלה ותראו מי יותר טובה !!

דיוו נכון קצת יקר אבל מי קונה אורגינל חבוב

או מילוי או זיוף איכותת אותו דבר בולללללללללל!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים