עבור לתוכן

איזה כרטיס יותר טוב...

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מסך יותר טוב:

ATI RADEON 8500 ALL IN WONDER 128MB DDR

או

INNOVISION GEFORCE 4 TI4200 128MB DRR?

------------------------------------------

ועוד שאלה,

מה בערך המחיר של ה-RADEON 9000?

תודה מראש,

gonzila

היית שם גם מיליון נקודות, למה לא? אזהרה ראשונה.

פורסם

הזמנתי מארה"ב השבוע ב 90 דולר (כ 450 שקל) radeon 9000 pro 64mb DDR w/tvout/DVI/CRT.

מקווה שיהיה טוב.

אבל כמה ימים אחרי שהזמנתי ראיתי ב 97 דולר radeon 8500 במודל pro של power color, אולי שווה יותר, למרות שההבדל ביניהם לא כזה עצום בביצועים.

חוץ מזה אני משער שעם אוברקלוקינג ל 9000 pro אפשר יהיה לעקוף אפילו את ה radeon 8500 (במהירות רגילה, ללא אוברקלוקינג).

פורסם

זה כרטיסים שונים לגמרי

הראדון הזה זה ראדון שנועד לעריכת וידיאו וכל השטויות האלו

והגיפורס TI4200 נועד למשחקים וכל זה אבל הגיפורס שבחרת שייך לחברת קבר בעלת כרטיסים גרועים בקיצור קנה TI4200 של חברה נורמלית

פורסם

הזמנתי מארה"ב השבוע ב 90 דולר (כ 450 שקל) radeon 9000 pro 64mb DDR w/tvout/DVI/CRT.

מקווה שיהיה טוב.

אבל כמה ימים אחרי שהזמנתי ראיתי ב 97 דולר radeon 8500 במודל pro של power color, אולי שווה יותר, למרות שההבדל ביניהם לא כזה עצום בביצועים.

חוץ מזה אני משער שעם אוברקלוקינג ל 9000 pro אפשר יהיה לעקוף אפילו את ה radeon 8500 (במהירות רגילה, ללא אוברקלוקינג).

עם אוברקלוק בהחלט תוכל להגיע לאותם הביצועים של ה-8500 הרגיל אך לא לעקוף אותם.

אני מאוד לא ממליץ לך על כרטיסים מחברת PowerColor... כרטיסי קבר לא משנה על איזה שבב הם מבוססים.

פורסם

PowerColor הם הכרטיסים הכי גרועים שקיימים, חד וחלק.

פורסם

PowerColor הם הכרטיסים הכי גרועים שקיימים, חד וחלק.

צדוק ב200 אחוז

פורסם

אוף טופיק

ומה בדבר Inoo3D ?

/אוף טופיק

לשאלה: מה שאמרו לך, הג'י 4200 הוא מחברת קבר לכן תקנה אותו מחברה טובה.

פורסם

קח ti 4200 של חברה נורמלית כמו : msi , suma ,לידטק , גיינווד ...

אל תיקח של חברות קבר כמו : power color ו Inoo3D .....

פורסם

אני מבקש, אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים אל תדברו.

Inno3D היא לא מהחברות הטובות שיש, אבל בהחלט לא חברת קבר. היא חברה בינונית שמספקת אלטרנטיבה טובה לחסרי תקציב.

פורסם

אני מבקש, אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים אל תדברו.

Inno3D היא לא מהחברות הטובות שיש, אבל בהחלט לא חברת קבר. היא חברה בינונית שמספקת אלטרנטיבה טובה לחסרי תקציב.

אני :(

פורסם

תיקון: רובינו.

פורסם

מקווה שיהיה טוב.

1.אני ראיתי Radeon8500 ב 89$ כאן ...

2. עם PowerColor, אתה לא תצליח לעשות O/C גדול מדי (אני אומר את זה מניסיון, תסתכל במפרט)

3. עם אוברקלוקינג ל 8500 גם אפשר יהיה לעקוף את ה 8500 במהירות רגילה ;D

עצה שלי, אם אתה עדיין יכול, תזמין את ה 8500 במקום ה 9000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים