פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(איזה שרת ?FTP ?WWW ?TELNET ?IRC ?איזו מערכת הפעלה ? XP ? 2000 ? 98 ?95 ? ME ?יותר פירוט על מנת שאפשר יהיה לעזור !
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים היא רוצה לשתף אינטרנט למחשבים אחרים ברשת (זה מה שאני מבין) : מאיפה הבנת את זה ? יש לך חוש שישי ? דיברת איתה בטלפון ? היא לחשה לך את זה ? תראה לי בהודעה שלה אפילו סימן אחד שממנו הבנת את זה ? למה אתה סתם כותב הודעה אם אין לך מה להגיד ? קצת תרבות. קצת לחשוב לפני שעושים דברים. זה שנפתח ת'רד, זה לא אומר שכוווולם תריכים לבוא לכתוב. אם אין לך תשובה, או אין לך איך לעזור - אל תכתוב ! חבל !
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אם אפשר להוסיף לשאלה איך אני הופך את המחשב שלי לשרת אינטרנט תומך PHP\SQL?
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אם אפשר להוסיף לשאלה איך אני הופך את המחשב שלי לשרת אינטרנט תומך PHP\SQL?פותח דיון נפרד ושואל שם.Prog.
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מתקין שרת אינטרנט.(דוגמת Apache או IIS בWin2k\XP)מוריד ומתקין PHP מwww.php.netמוריד ומתקין MySQL מ www.mysql.org(או כל שרת SQL אחר בהתאם למערכת ההפעלה\יישומים שלך)מגדיר את שרת האינטרנט לעבוד עם PHP או בSAPI או בCGIמגדיר את PHP (בקובץ PHP.ini במערכות ווינדוס) לעבוד עם שרת האינטרנט, היישומים ומערכת ההפעלה שלךמגדיר את את היישומים לעבוד עם שרת הSQL שלך וזהו! ;D(אם היית יודע כמה עבודה מסתתרת בין השורות הללו לא היית שואל בכלל)
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים (אם היית יודע כמה עבודה מסתתרת בין השורות הללו לא היית שואל בכלל)לא הרבה עבודה, בערך שעתיים... (או 10 דקות אם אתה כבר יודע מה אתה עושה)
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים תסכים איתי שזה "אם" גדול.בנוסף זה גם תלוי באיזו אפליקציה אתה רוצה להשתמש ומה רמת ההיכרות שלך\התיעוד של אותה אפליקציה והצרכים שלה.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים לא היה לי מושג מה אני עושה והתקנתי apache web server + php module + mysql בלינוקס כמובן. אם אני יכול, כל אחד יכול.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים :jump: :jump: :jump: :jump: ספרים רבותיי ספרים , פשוט לשבת ולקרא ספרים . יש הרבה .... אפשר להוריד גם מדריכים לכל סוגי השרתים והשרתות .... אז נפסיק עם השאלות הקלות "איך אני עושה שרת אינטרנט " וקדימה ללמוד ! ללמוד ! ללמוד !!! ולא להתעצל ! :jump: :jump: :jump: :jump:
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים tb השאלה אם גם ניסית להריץ על זה איזו אפליקציה אחר כך... נסה משהו כמו http://www.oscommerce.com אגב mysql וphp נועדו במקור ללינוקס לכן הם גם עושים שם הרבה פחות בעיות. נסה php וIIS ותראה לאן זה יוביל
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים הוא התקין פורום על זה...ומי מספיק מפגר כדאי להריץ שרת על מיקרוסופט/IIS ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.