פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים שלוםיש לי כרטיס קול מובנה soundstorm של nvidia שתומך ב DD ויש לו 3 יציאות אנלוגיות ל 5.1 ויציאת SPDIF ולאחרונה קביתי רמקולים SANSUI 105D שהוצהר שהם תומכים ב AC3 אך יש להם רק יציאות אנלוגיות (6 RCA) רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמוע DD דרך האנלוגיות בכל דרך שהיא (אולי מתאם SPDIF ל RCA)*הרמקולים כרגע פועלים ב 5.1 ולא ב DD
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים כן, אתה מחבר את היציאות האנלוגיות ומגדיר שדולבי דיגיטל יוצא דרך יציאות אנלוגיות.וכמובן שאתה צריך מקור תומך AC3 כמו סרט DVD.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אתה צריך לחבר את הרמקולים למגבר המפענח דולבי דיגיטל משום שהסאונדסטורם שולח שדר לא מקודד של דולבי דיגיטל.צריך ריסיבר שמחובר לרמקולים ע"מ שזה יעבוד ואם יהיה לך ריסיבר אני דיי בטוח שתהייה כניסה דיגיטלית
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים ידידי אני רואה שאתה מנהל הפורום של אודיו אבל אני בעל הכרטיס ואני אומר לך בוודאות מוחלטת הכרטיס לא מפענח דולבי ומתפקד כריסיבר אלא הוא מקודד דולבי אל הריסיבר.לכן בשביל לשמוע דולבי אתה חייב ריסיבר לפענח את השדר הלא מקודד שהכרטיס שלוח.
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים וגם לי יש סאונדסטורם, ועוד כרטיס 5.1 פשוט.ושניהם יודעים להפוך דולבי מקודד ולפרוס אותה ליציאות האנלוגיות.הוא אומר שאין לו כניסה דיגיטלית ברמקולים והוא מחבר בצורה אנלוגית, כלומר הכרטיס קול שלו משמש כמפענח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.