עבור לתוכן

מחפש נגן חדש לאחר שנגנב Ipod

Featured Replies

פורסם

כמו שראיתם בכותרת היה לי Ipod mini שנגנב לא חשוב איך ולמה אבל עכשיו אני רוצה לקנות נגן באותו עלות פחות או יותר ובאותו גודל, אז ישר חשבתי על iriver h10 אבל בגלל שאני בצבא וממש לא מעודכן רוצה לדעת מה כדי ואם יש דברים חדשים (חוץ מה ipod nano).

וגם רציתי לדעת אם יש עברית לiriver שזה ממש שניות לסדר את כל העברית על המכשיר כמו בi pod?

פורסם

H10 תקח או נאנו...

העיברית ב-H10 מובנית ולכן לא צריך להתקין כלום...

פורסם
  • מחבר

והעברית תקינה לגמרי? (הכוונה שזה לא עברית הפוכה וכו...)

מבחינת איכות שמע ועוצמה איזה נגן הכי טוב בקטגורייה הזאת?

וגם למה תמיד ממליצים על הh10 ולא על קראיטיב מיקרו או ריו או Ipod ? (ולא סתם לכתוב יותר טוב אלה למה)

אני יודע למשל שיש בו הקלטה ורדיו וב ipod אין מי שזה חשוב לו יכול להעדיף את הH10 על הi pod  אבל יש עוד נגנים שיש להם את התכונות האלה ולא מדברים עליהם, קיצר אני רוצה לדעת מה כל כך מיוחד בו ש90 אחוז מהפורום ממליץ עליו...

דרך אגב יש לי אוזניות שהם קצת יותר מהממוצע ועל נגן ג'נרי מסכן הם נשמעו לי (ואני מדגיש לי) ממש מעולה אם באסים חזקים, אז חשוב לי שהנגן יהיה איכותי כי גם השקעתי באוזניות איכותיות (לרמה שלי)

פורסם

ציבעוני....מציג תמונות, אם אני לא טועה איכות שמע טובה יותר, באנדל עשיר יותר.....ועוד כמה דברים שלא עולים לי בראש עכשיו.

אהה....והוא גם זול יותר...נראה לי.

ובקשר לעיברית...היא הפוכה.

פורסם
  • מחבר

ויש דרך להפוך את כל העברית על המכשיר בשנייה כמו ב ipod?

פורסם

בIPOD אפשר בשניה להפוך הכל?

פורסם
  • מחבר

שהוא מחובר למחשב כמובן אבל כן בלחיצת כפתור הכל מסתדר, יש דבר כזה ל h10?

גם כן שמעתי שיש הבדל בין הגירסא האירופית לאמריקאית איזה ומה יותר טוב?

פורסם

אם הפכת את הטאגים בשביל האייפוד זה כבר מסודר לאייריבר...

האירופאי יותר טוב בגלל שהוא משמש כדיסק און קי לכל הקבצים והאמריקאי רק לקבצים הנתמכים על ידי הנגן...

פורסם
  • מחבר

בלי קשר לטאגים ברגע שאתה מכניס שירים ל I pod אז העברית הפוכה ויש תוכנה שנכנסים אליה לוחצים על כפתור והעברית נהיית רגילה

פורסם

לאיזה תוכנה אתה מתכוון?

פורסם
  • מחבר

hebrew ipod flipper

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יודע או מכיר משהו כזה לiriver

וגם אולי יכול להכריע את ההחלטה מה לקנות?

פורסם

האייפוד והאייריבר משתמשים באותם טאגים ולכן זה לא משנה עם איזו תוכנה אתה משנה את הטאגים תראה את זה באייריבר טוב...

אני משתמש בפליפ פלופ 2 שגם תוכנה שמזוהת עם האייפוד...

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שכל כך הבנת מה אני מתכוון, התוכנה הזאת hebrew ipod flipper בלי קשר לטאגים הופכת את העברית על המכשיר שזה אומר, העברת את השיר "חום יולי אוגוסט" לi pod אז השיר מוצג ככה "םוח ילוי טסוגוא" ואז בשביל להפוך את השם בחזרה אין צורך לעשות את זה ידנית על המחשב אלה מחברים את ה i pod למחשב פותחים את התוכנה (hebrew ipod flipper) לוחצים על כפתור ואז כל השמות מסתדרים ממש בשנייה.

פורסם

סדר את השמות על המחשב שלך ואז תעביר לנגן... אם הם מסודרים על פי האייפוד כבר על המחשב שלך אז זה יעבוד בסדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים