פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים גלשתי היום קצת באתר של אננד ומצאתי כתבת preview מפתיעה/מוזרהלצ'יפ הבא של חברת Trident (שדי נעלמה עם כל התפתחות התלת מימד) הלא הוא XP4לפי המידע שמה הוא אמור להציג 80 אחוז מג'י 4600 או להיות שווה ערך לג'י 4200(שכולם טוענים שהוא 20 אחוז חלש מ4600)יש לו ארבעה צינרות עיבוד באיזה טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת רק 30 מיליון טרנזיסטוריםתמיה בdirectx8.1 ועוד כל מני דברים נחמדיםמשהכי הפתיע זה תג המחיר שלו- מתחת ל100 דולר אמריקניםהאם זו תרמית או פתרון מצוין לשוק הנמוך?
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מוכר לי מאיפה שהוא... הא, SiS Xabre 400.אני מאמין שהצ'יפ יתן ביצועים כמו שצריך, אבל הזמן שהוא נכנס בו הוא ממש לא טוב.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אני לא חושב שהוא יתקרב אפילו קרוב לאזור הג'יפורס 4, יש לו 30 מיליון טרנזיסטורים For God's sake!יש לו רק צינור עיבוד אחד שפועל כמו שצריך, והשאר הן גרסאות מוחלשות של אותו צינור...
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מחבר כמו שנאמר נחיה ונראהאננד אמר שהוא אמור לקבל samples עוד כמה שבועות ואס יוכל לעשות קצת בנצ'יםבינתיים נותר לנו רק לחכותבכל מקרה אני חושב שהכרטיס אפילו אם לא יביס את סדרת TI ייתן פייט טוב מאוד לדאון 9000pro וסדרת mx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.