פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים שלום!!יש לי כמה מחשבים בבית!!אחד מהם זה פנטיום 2 266 MMX !!!הלוח של המחשב שלי הוא של ASUS והוא מתאים גם לפנטיום 3!!המעבד שלי הוא מעבד כרטיס של חברת INTEL שעומד על הלוח!!!!האם אני יכול להריץ אותו קצת בלי שישרף המעבד בטעות?ואם אני כן יכול להריץ, מאיפה אני אמור לדעת עד לאיזה מהירות אני יכול להריץ בלי שהוא ישרף?אמרו לי פעם שאם אני מריץ גם את המעבד והוא מתחמם המחשב עלול להיתקע, זה נכון?בסופו של דבר, אחרי שעניתם לי על כל השאלות האלה, האם כדאי לי להריץ אותו??זה בכלל יעזור במידה משמעותית?
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים !!!!!!!!!!!! מה הקטע עם הסימני קריאה?? !!!!!!!!!!!!!!! בסדר מאמינים לך.... !!!!!!אתה יכול להמהיר את המעבד שלך קצת, תיכנס לBIOS ותשנה את המהירות של הלוח שלךלאט לאט, עד שהמערכת נהיית בלתי יציבהואז תחזיר אותה שלב אחד אחורה.אי אפשר לדעת עד כמה אתה יכולהאולי במקרה הטוב תגיע ל- 340MHZורק אז תרגיש הבדל (קטן), אבל תנסה לבד.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים שלום!!יש לי כמה מחשבים בבית!!אחד מהם זה פנטיום 2 266 MMX !!!הלוח של המחשב שלי הוא של ASUS והוא מתאים גם לפנטיום 3!!המעבד שלי הוא מעבד כרטיס של חברת INTEL שעומד על הלוח!!!!טם טם טם! (מוזיקה דרמטית)ובקשר לשאלה:לשם מה אתה מתכנן OC?ביצועים? לא תשים לב.ניסיון? רק להיזהר...
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים שלום!! יש לי כמה מחשבים בבית!! אחד מהם זה פנטיום 2 266 MMX !!! הלוח של המחשב שלי הוא של ASUS והוא מתאים גם לפנטיום 3!! המעבד שלי הוא מעבד כרטיס של חברת INTEL שעומד על הלוח!!!! טם טם טם! (מוזיקה דרמטית) :lol: אהבתי...
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים תגיד לייש לך מושג בכלל על מה אתה מדבר?הסיכוי שבלוח כל כך ישן יהיה לו אופציה לשינוי דרך הביוס שואף לאפסהדרך היחידה לעשות oc בלוחות האלה היא דרך הג'מפריםFRIXUS (שמשום מה יש לי הרגשה שאתה deamon hunter לשעבר)מה שאתה לא יודע אל תכתובתצפה ותלמד ותתחיל להשתתףאל תטעה משמתמשים בדברים לא נכונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.